IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лили-Роуз Деп имитира бившата любима на баща си Джони – Кейт Мос

23 февруари 2023 17 50

Звездната наследница черпи вдъхновение от британския супермодел

Getty Images

Getty Images

Лили-Роуз Деп се оказа почти перфектното копие, но не на майка си Ванеса Паради, а на топмодела Кейт Мос, която излизаше с баща ѝ Джони Деп, преди той да срещне и да се влюби във французойката.

Звездната наследница показа своята удивителна прилика с бившата любима на баща си в новата си фотосесия за списание i-D!. 23-годишната красавица позира в зашеметяваща прозрачна рокля и държи небрежно цигара в дясната си ръка, точно като в една емблематична фотосесия на британския супермодел от 1993 г.

Всъщност нищо не е случайно – Лили-Роуз съвсем съзнателно имитира Кейт Мос за изданието и по-точно за неговия „Вечен брой“. Мис Деп, която се изявява успешно както в модата, така и в киното, носи разголената рокля, заедно с чифт малки черни бикини. Косата за черно-белия кадър на Лили-Роуз е прибрана назад, а лицето ѝ е гримирано в естествени тонове.

Очевидно Лили-Роуз не таи лоши чувства и не изпитва ревност към бившата половинка на баща си, а точно обратното. Припомняме само, че по време на делото за насилие, което актрисата Амбър Хърд водеше срещу Джони Деп, единствена Кейт Мос защити холивудската звезда в съда, заявявайки, че той никога не е бил агресивен към нея, а напротив – винаги се е държал много грижовно.

На снимката на Кейт отпреди три десетилетия, тя изглежда почти идентична, но също така държи и бутилка алкохол. Визията и на двете красавици от миналото и днес е олицетворение на непринудената, купонджийска красота. Мис Деп, която е рекламно лице на Chanel, подобно на майка си Ванеса, израсна в сянката на своя прочут баща, който точно по време на нейното детство снимаше хитовата си поредица „Карибски пирати“.

Колкото до Джони и Кейт, те имаха връзка в продължение на четири години между 1994 и 1997 г., като актьорът от „Дрога“ беше арестуван за вандализъм в хотелска стая точно по време на бурния им роман. След раздялата си с Мос, Деп срещна в Париж Ванеса през 1998 г., а от 14-годишната им любов се родиха двете му деца – Лили-Роуз и сина им Джак.

Въпреки романите си с известни и красиви жени като Шерилин Фен, Уинона Райдър, Кейт Мос и Ванеса Паради, Джони стана най-известен с трудната си връзка с бившата си съпруга Амбър Хърд. Двамата се съдиха в продължение на две години за домашно насилие и клевета, първо във Великобритания, а после и в САЩ. В крайна сметка и двамата бяха признати за виновни в клевета един срещу друг. Самата Лили-Роуз, а и майка ѝ, запазиха мълчание по време на делата.

Кейт Мос

Снимка: Getty

Може би една от причините за този факт беше, че Деп напусна майката на двете си деца, именно след като се влюби в Хърд по време на снимките на общия им филм „Дневникът на едно пиянде“ през 2010 г.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари