IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щастливи заедно: Адам Сандлър и зашеметяващата му съпруга Джаки на червения килим

28 февруари 2023 08 30

Вижте кои бяха другите най-влюбени звездни двойки на наградите на Гилдията на актьорите

Getty Images

Getty Images

Адам Сандлър направи рядка публична поява със зашеметяващата си съпруга Джаки на наградите на Гилдията на актьорите (SAG) 2023. 56-годишният актьор беше номиниран за силната си роля в лентата Hustle в категорията „Изключително представяне на актьор-мъж в главна роля“. И макар Сандлър да не спечели статуетката, той изглеждаше в много добро настроение редом до 48-годишната си жена, която блестеше в дълга червена рокля.

Адам и Джаки са женени от близо 20 години като двойката споделя две дъщери тийнейджърки – Сейди, която е на 16 години и Съни – на 14. Миналата година Сандлър говори с AARP за това какво прави брака му толкова успешен и той каза: „Опитваме се да се разсмиваме един друг, опитваме се да се изслушваме, опитваме се да сме ангажирани един с друг, опитваме се да се подкрепяме...“.

С тези думи Адам разкри тайната на дългогодишната си връзка с Джаки, добавяйки: „Ние с жена ми никога не си представяме да не сме заедно. Винаги си говорим за нашето общо бъдеще“.

Известно е, че щастливата двойка живее далеч от медийния шум като съпрузите се появяват заедно на светски събития само в изключителни случаи, каквато беше и първата номинация на Сандлър за SAG в баскетболната драма на Джеремая Загар, в която също участват Хуанчо Ернангомез, Робърт Дювал и Куин Латифа.

Сандлър се сблъска със съществена конкуренция в тази сериозна категория срещу Остин Бътлър за „Елвис“, Колин Фарел за „Баншите от Инишерин“, Брендън Фрейзър за The Whale и Бил Наи за Living.

Другите очарователни и все така влюбени един в друг съпрузи, които се появиха на 29-ите годишни награди SAG в неделя вечер, бяха Джеф и Сюзън Бриджис.
Джеф беше номиниран за изключителното си представяне в драматичния сериал за „Старецът“. Актьорът показа, че не е загубил младежкия си дух, като не спря да прегръща своята жена от 45 години.

73-годишният Джеф успя да се справи с две влошавания на здравето си по време на снимките на въпросния сериал. Първо изкара много тежък COVID-19, а след това беше диагностициран и лекуван от рак.

Бриджис сподели със списание People през май 2022 г., че ракът му е в ремисия от есента на 2021 г., което му е позволило да помогне за популяризирането на първи сезон на сериала The Old Man. „Бях доста близо до смъртта. Лекарите непрекъснато ми казваха: „Джеф, трябва да се бориш. Ти не се бориш.“. Бях в режим на предаване. Бях готов да си тръгвам. Танцувах със смъртта.“

Джеф Бриджис

Лошото обаче очевидно е зад гърба им и към днешна дата Бриджис е щастлив в компанията на своята 69-годишна съпруга.

Емили Блънт

Снимка: Getty

Третата холивудска двойка, която изглеждаше по-влюбена от всякога на въпросното събитие, бяха Емили Блънт и съпругът ѝ Джон Красински. Стройната 40-годишна британска актриса и 43-годишният ѝ мъж и баща на двете ѝ дъщери, се появиха в стилни тоалети, като тя по-специално беше очарователна в червената си тясна рокля с бродерии.

Емили беше номинирана за наградата за най-добро представяне на актриса в телевизионен филм или сериал за ролята си в The English. Тя се изправи в конкуренция срещу Аманда Сайфред за The Dropout, Джесика Частейн за George & Tammy (тя взе наградата), Джулия Гарнър за Inventing Anna и Ниси Неш-Бетс Дамер в Monster.

Номинацията на Емили идва един месец след като Джон обсипа съпругата си от 13 години с много похвали в интервю за списание Parade. Той каза: „Нямаше да съм никъде в живота си без нея. И по отношение на кариерата ми и като баща, тя ме кара да бъда по-добър всеки ден във всичко, което правя“.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари