IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нещата стават сериозни: Брад Пит бил все по-влюбен в Инес де Рамон

2 март 2023 17 50

Ще има ли сватба?

Снимка: БГНЕС

След като се раздели с Анджелина Джоли, Брад Пит изпадна в сложна ситуация. От една страна беше трудно да вижда децата си, от друга – бе обвинен в насилие.

След дълъг и тежък развод между двамата, медиите не спираха да се вълнуват от това как ще продължи интимният живот на двете големи звезди.

Появиха се слухове, че Брад Пит ще се върне при бившата си съпруга Дженифър Анистън, но стана ясно, че между тях има просто добро приятелство.

След това актьорът имаше няколко връзки, сред които с Емили Ратайковски, но така и между двамата не се получи нещо сериозно.

Затова пък, откакто започна да се среща с Инес де Рамон, като че ли феновете усетиха, че се случва нещо по-специално.

Освен че звездата от „Гадни копилета“ е запознал новата си любима с децата си, стана ясно, че отношенията между тях са наистина сериозни и дори се смята, че актьорът обмисля сватба с 29-годишната си любима. Това разказа пред UsWeekly източник, близък до звездата.

Според източника, Брад Пит е силно влюбен в Инес. „И въпреки че връзката им едва започва, той определено вижда дългосрочен потенциал. Брад и Инес прекарват възможно най-много време заедно, въпреки натоварените си графици“, каза източникът.

Брад Пит е във възторг от любимата си. Той винаги се отнася положително към нея и уважава възгледа ѝ за живота.

„Тя излъчва толкова вдъхновяваща енергия, винаги гледа на нещата в положителна светлина и винаги е готова за приключения. Той също така оценява, че тя е много спокойна“, каза източникът, като добави, че приятелите на актьора също харесват Инес. Тя успя да намери общ език с тях.

Припомняме, че Брад Пит започна афера с Инес де Рамон миналата есен. Съвсем наскоро актьорът запозна любимата си с децата си. Двамата започнаха и да пътуват заедно. Бяха забелязани на почивка в Мексико, а сред последните им изненадващи общи изяви, беше появата им на наградите „Сезар“ в Париж.

За първи път двамата бяха снимани през ноември миналата година, но се предполага, че те вече са били двойка няколко месеца по-рано. Друг източник коментира, че от ноември насам те са се сближили още повече.

Преди да има връзка с Пит, Инес имаше брак с Пол Уесли. Двамата са решили да прекратят отношенията си, поради „непреодолими различия“. Пол е във връзка с 22-годишния модел Натали Зукърбърг.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

... ( преди 1 година )