IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Матю Макконъхи е негово умалено копие

8 март 2023 08 30

Съпругата на актьора заведе две от децата си на Седмицата на модата в Париж

Getty Images

Getty Images

Съпругата на холивудската звезда Матю Макконъхи – Камила Алвес, доведе две от трите им деца на ревю, в рамките на Седмицата на модата в Париж. Красивата бразилка направи специално VIP посещение на шоуто на Stella McCartney есен/зима 2023-2024. 41-годишната Камила доведе на модното събитие 14-годишния си син син Леви и 13-годишната си дъщеря Вида, като момчето видимо е истинско копие на баща си, а момичето – на майка си.

Алвес и Макконъхи също така имат и още един, 10-годишен син – Ливингстън, който обаче вероятно е предпочел да остане с баща си Матю в САЩ. Камила, Леви и Вида позираха в стилни тоалети в неутрални тонове, за голямото модно събитие на дъщерята на Пол Маккартни.

Майката беше избрала кремав панталон с подходящо сако и шапка, Леви носеше светло яке с кариран анцуг, а Вида се появи в дълга рокля, която се отличаваше с щампа с лице на жена.

В историята си в Instagram, екзотичната брюнетка сподели снимки с децата си, а в коментара беше написала: „Вижте кой друг още се появи в Париж!“, обяснявайки, че заедно с децата ѝ на разходката до френската столица ги е придружила и нейната майка.

Преди Леви да се отправи към Париж, гордият му баща сподели негова снимка в профила си в Instagram, на която беше запечатил контузиите на тийнейджъра от сърфиране. 53-годишният Макконъхи публикува кадър на гърба на големия си син, покрит със синини и превръзки и с надпис „Сърф сувенири“.

Актьорът каза в интервю от 2020 г. за списание People, че да бъде баща е „най-важната и желана от него роля в живота му“. Той добави: „Бащинството е върха за мен. Да бъда татко винаги е било най-голямата ми мечта“.

 

 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари