IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нов талант: Вижте как Матю Макконъхи подстригва малкия си син Ливингстън

28 февруари 2023 17 50

Под зоркия поглед на големия си син Леви

Getty Images

Getty Images

Големият син на Матю Макконъхи – Леви, изгледа много внимателно как баща му подстригва косата на по-малкия му брат в компанията и на кучето им. Оказва се, че холивудският актьор може да добави и „бръснар“ към своя дълъг списък от таланти и постижения. В неделя съпругата на Матю – Камила Алвес, сподели очарователна снимка на грижовния баща, който прекарва време с двамата си сина – 10-годишния Ливингстън и 14-годишния Леви.

От кадъра се вижда как 53-годишният Макконъхи предпочита да спести парите за фризьор и сам да оформи буйната коса на малкия си син. Синовете на звездата, от своя страна, го гледат с малко недоверие, докато той се подвизава с ножицата. „Тогава това се случи…““, написа 41-годишната бразилка Камила в текста към снимката, който е споделен и на английски, и на португалски.

Матю и Камила имат три общи деца. Освен на двамата си сина, те се радват и на една дъщеря – Вида, която в началото на януари навърши 13 години, а по този щастлив повод семейството си организира почивка на Хаваи в компанията на семейството на колегата и най-добър приятел на Матю – Уди Харелсън, който всъщност притежава имот на остров Мауи (вторият по големина от Хавайските острови).

„Чичо @woodyharrelson се пита дали тортата е веган или не!!!“, написа Камила до забавната снимка от рождения ден на Вида. Съпругата на звездата от хитовете „Интерстелар“ и „Как да разкараш гаджето за 10 дни“ е известна с това, че води много природосъобразен начин на живот и избягва месото и млечните продукти в менюто си, но това като че ли не важи за Матю и децата им.

Колкото до Ливингстън, той навърши 10 години на 28 декември, а Камила сподели снимки от партито му в Остин, Тексас, което беше на тема Minecraft и скачане на батути!

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари