IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райън Рейнолдс разкри пола на четвъртото си дете

11 март 2023 15 00

Готов ли е за момче?

Снимка: БГНЕС

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс наскоро станаха родители за четвърти път. Звездите не обявиха официално появата на новия член на семейството, а само индиректно потвърдиха предположенията на феновете, като публикуваха снимка, на която Блейк вече беше без бременно коремче. Така и не съобщиха и какъв е полът на детето, докато накрая актьорът наруши мълчанието.

Според Райън Рейнолдс той и съпругата му са имали момиче. „Всъщност кръстихме дъщеря си Кокаиновото мече. Избрахме името преди филмът да бъде пуснат, така че сега сме въвлечени в съдебни процедури“, пошегува се актьорът на събитието Just For Laughs в Лондон.

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс вече отглеждат три дъщери: 9-годишния Джеймс, 7-годишната Инес и 4-годишната Бети. Феновете им още се чудят дали двамата няма да продължат с опитите за момче.

Преди появата на детето, актьорът неведнъж е питан дали е готов да отглежда и момче в семейството и така да не е единственият мъж в голямата фамилия.

Всъщност Рейнолдс обясни още преди появата на четвъртото си дете, че отново може да има момиче. „Познавам момичетата, така че се надявам да имам още едно“, каза той преди време. Е, явно желанието му се е сбъднало.

За последната бременност на Блейк Лайвли стана ясно едва през септември, когато актрисата се появи с голямо коремче на наградите на списание Forbes.

Тогава пред списание People, близък до звездата, съобщи, че тя е скрила щастливата новина дори от приятелите си. Двамата актьори не скриват, че децата са най-важни за тях. Рейнолдс дори сподели, че е готов да позабави малко кариерата си в киното, заради семейството.

През декември миналата година той отново коментира колко важно за него е да прекарва повече време с децата си.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
Що за изречение "отглеждат три дъщери: 9-годишния"?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар