IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс станаха родители за четвърти път

13 февруари 2023 14 40

Двамата отглеждат и дъщерите Бети, Инес и Джеймс

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс официално са шестчленно семейство!

35-годишната актриса от „Клюкарката“ и 46-годишният ѝ съпруг все още не са споделили снимка на бебето, както и повече подробности около раждането, но по време на вчерашния Супербоул публикуваха фотос, на който Лайвли вече не е с наедряло коремче.

„Неделен Супербоул 2023. Бях малко заета“, написа Блейк под снимка, в която участва и майката на Рейнолдс, Тами. В публикацията също са включени и снимки на ястията, с които семейството е изгледало футболното събитие тази неделя.

Много от последователите на Лайвли веднага посочиха, че коремчето ѝ вече го няма, като я поздравиха за новия наследник. Част от тях заявиха, че това е най-великото разкриване на раждане, което са виждали, и е напълно в стила на семейството. В дома на Лайвли и Рейнолдс вече има три момичетаБети, Инес и Джеймс, които са съответно на 3, 6 и 8 години. Досега техните лица не са показвани пред обществото.

Наскоро Райън сподели малко повече за четвъртото си дете, което по това време се очакваше на бял свят. В интервю за ET той каза, че трите му дъщери нямат търпение да станат каки и да помагат в грижите за бебето. „Готови са. Обичат тази своя бъдеща роля“, категоричен бе актьорът.

Въпреки че вече е минавал по този път цели три пъти, Рейнолдс призна, че се чувства развълнуван като първия. „Трябва да си олигофрен, за да направиш четири деца и да кажеш, че не харесваш деца. Трябва да си луд. Ние определено сме развълнувани“, каза той.

В емоционална реч, изнесена преди да връчи наградата American Cinematheque на съпруга си, Блейк Лайвли сподели малко повече детайли за отдадеността на Райън към професията и семейството му.

„Този човек е донесъл толкова много на света със своето изкуство, сърце, филантропска дейност, хумор, честност, несравнима работна етика, невероятната дълбочина в сценариите си и желанието за перфектност“, каза актрисата. Тя допълни, че всичко това се е пренесло и в личния му живот, включително грижата за семейството и дъщерите им.

„Сега аз и момичетата сме неговият дом“, каза още Лайвли. Разкри, че Рейнолдс няма търпение да се прибере у дома и често дори се появява с работните си дрехи, защото е тичал веднага след края на снимките, за да види най-любимите си жени. Актрисата се пошегува, че би се притеснила, ако съпругът ѝ се прибере у дома с нормални дрехи и изкъпан.

„Той се появява с кал, фалшива кръв, истинска кръв, фалшиви белези, костюми на супер герой, обувки или грим на клоун, но винаги е у дома. И този човек тича към реалния си живот по-бързо, отколкото някога си виждала“, казва още Блейк.

Бременната Блейк Лайвли подкрепи Райън Рейнолдс

Бременната Блейк Лайвли с критики към папараците

Нова радост: Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс очакват четвърто дете

Актрисата споделя, че Райън има невероятния талант да бъде навсякъде и да обръща внимание на всеки. Независимо дали става дума за снимачната площадка или за пясъчника с дъщерите му, той винаги внимава и отделя време на хората, с които е.

Четвъртата бременност на Блейк Лайвли беше разкрита през септември миналата година, когато звездата се появи с наедряло коремче на червения килим. По думите на източник, новината е била изненада дори за приятелите на семейството, защото всичко било пазено в дълбока тайна.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари