IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременната Блейк Лайвли с критики към папараците

19 септември 2022 17 40

Съпругът ѝ Райън Рейнолдс нарече отиващото си лято най-щастливото в живота му

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Блейк Лайвли е бременна, но не мисли да използва това за повече популярност!

Актрисата от „Клюкарката“ показа наедрялото си коремче за първи път по време на събитието на Forbes за силните съвременни жени, провело се на 15 септември. Два дни по-късно обаче Лайвли използва социалните мрежи, за да се обърне към нахалните папараци, които не напускат периметъра около дома ѝ, чакайки да направят поредната снимка.

За да задоволи любопитството на хората и да обезсмисли работата на папараците, Блейк сподели няколко снимки в Instagram, на които е бременна. „Ето снимки от бременностите ми в истинския живот, така че 11-те човека отвън може да ме оставят намира. Плашите мен и децата ми“, написа актрисата под колекция от снимки, на които се показва наедрялото ѝ коремче.

Лайвли също така използва възможността да благодари на феновете и на себеуважаващите се медии, които не работят с папараци и не използват техни снимки. Към почитателите си тя изпрати специални благодарности за това, че докладват и не следват профили с папарашки кадри не само на нея, но и на други известни личности.

Публикацията на Блейк беше първият път, в който тя по някакъв начин зачеква темата за четвъртата си бременност. По време на събитието на Forbes, актрисата изненада всички, появявайки се с прилепнала къса рокля, описваща тялото ѝ. „Просто обичам да създавам. Независимо дали говорим за готвене, истории, бизнес или хора, просто обичам създаването“, каза актрисата от червения килим.

Бъдещото дете, чийто пол все още не е известен, ще се присъедини към по-големите си каки Джеймс (7), Инес (5) и Бети (3), които Блейк споделя със съпруга си Райън Рейнолдс.

От червения килим Лайвли сподели и как би искала да вдъхнови децата си да бъдат работещи майки някой ден. „Като растях, гледах как жената може да прави всичко – да бъде майка и в същото време да работи здраво по своите бизнеси. Така че е важно децата ми да видят, че не трябва да избираш едно от двете“, категорична е тя.

Допълва, че не иска дъщерите ѝ да избират дали да имат семейство или кариера. „Могат да имат и двете или нито едно от двете. Но искам да знаят, че всичко е възможно. Така че е важно да продължа с кариерата си“, казва още актрисата.

Що се отнася до Райън Рейнолдс, той пък смята да забави кариерата си в името на семейството. Наскоро се появи в шоуто Live! With Kelly and Ryan, където говори за лятото и завръщането към есенните училищни рутини заедно с дъщерите си. 45-годишният актьор разказа, че топлият сезон е било времето, в което си е починал и изградил наново. Сутринта е оставил за професионални ангажименти, но от обяд нататък фокусът му е бил насочен към почивката и семейството.

„Беше красиво, беше чудесно. Останах вкъщи цяло лято, не съм снимал филм от година. Започвам един чак сега, което е хубаво, но беше още по-хубаво да седя вкъщи със семейството ми“, казва Рейнолдс. Допълва, че къща, пълна с жени, е нещо специално и в същия момент диво. По думите му, трите му дъщери правят всички неща, които момичетата на тяхната възраст вършат – оцветяват, рисуват, правят си пижамени партита.

„Мога спокойно да кажа, че това беше най-страхотното ми лято до момента. Хубаво е да си у дома и да си до любимите хора“, категоричен бе Рейнолдс.

През декември миналата година актьорът отново говори за важността да прекарва повече време с децата си. Именно това е била основната причина да забави актьорската си кариера и да отказва множеството предложения за следващи филми.

„Най-важното нещо за мен е да не изпусна времето с децата. Искам те да имат нормален график“, казва той. Обяснява, че с Блейк цял живот са се опитвали да напаснат професионалните си задължения така, че поне единият да е у дома. Сега обаче иска и двамата да бъдат вкъщи, така че е решил да забави професионалните си ангажименти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари