IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блейк Лайвли посрещна рождения си ден по бански

26 август 2022 16 30

Райън Рейнолдс спази традицията с пожеланията

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Всички знаем, че Блейк Лайвли изглежда невероятно на червения килим. Тоалетите ѝ винаги са безупречни, а понякога дори крият в себе си изненада, като променящи се цветове пред очите ни. Такъв беше случаят с роклята на актрисата за тазгодишната MET Gala, която беше вдъхновена от нюансите на Статуята на свободата. Докато в един момент се наслаждавахме на тюркоазен тоалет, Лайвли, сякаш като с магическа пръчка, промени визията и вече носеше рокля с ръждиви цветове.

Ежедневният стил на звездата също не е за пренебрегване, като по улиците на големия град тя е забелязвана с някои от най-горещите тенденции през годините. Независимо дали отива на романтична вечеря със съпруга си Райън Рейнолдс, или посещава Дисниленд с приятелки, Лайвли винаги знае какво да облече, за да привлече вниманието.

Оказва се обаче, че актрисата е добра в избирането и на бански костюми. Тъй като лятото е към своя край, Блейк е решила да се наслади на всяка слънчева минута и да се сдобие с така желания от всички загар. За нейно щастие, тя разполага с басейн, където може спокойно да си почива без да бъде притеснявана от фенове и папараци. Разбира се, ако не броим съпруга ѝ Райън Рейнолдс, който е един от най-големите ѝ почитатели и любим фотограф.

За да посрещне 35-ия си рожден ден на 25 август, Лайвли избра домашния уют и спокойствие. Тя публикува снимка, на която позира по интересен бял бански от две части на фона на високи палми и кристалночиста вода в басейна.

На кадъра, запечатан от Райън Рейнолдс, актрисата носи бял бански, който включва къс топ с къс ръкав и бикини с метални пръстени, позиционирани на бедрата. Косата ѝ беше отметната на една страна, а широката усмивка беше насочена по посока на съпруга ѝ. „Лятната любов ме забавлява“, написа Блейк под снимката, намеквайки за песента Summer Nights от филма „Брилянтин“.

Коментарната секция под публикацията беше изпълнена с поздравления към рожденичката и възхищение от нейната перфектна фигура. „С тяло като твоето, ще се забавлявам през цялата година“, написа един фен. Сестрата на Лайвли – Робин, също се включи с „Добре, горещо маце“. Рейнолдс пък не изневери на себе си и коментира с „Рексъм е Ибизата на Уелс“, намеквайки къде точно е заснета снимката.

Докато все още не е ясно точно какво е довело звездите във Великобритания, най-вероятната причина е премиерата на поредицата „Добре дошли в Рексъм“. Шоуто проследява историята на Райън и бизнес партньора му Роб МакКлейни, които заедно купуват футболния отбор Рексъм. Наскоро актьорът посети и терена на своя тим, пишейки „Успях да дойда навреме на църква“.

Малко по-късно, за да почете рождения ден на съпругата си, Рейнолдс сподели колекция от снимки, с които спази забавната си традиция. През годините той често публикува непоказвани дотогава кадри на Лайвли, на които тя или е заспала, или е размазана, или има нещо върху лицето си. Веднъж дори Райън я беше изрязал от снимката, а друг път публикува видео с Марая Кери, вместо с Блейк.

Този път обаче феновете успяха да видят и няколко добри снимки на актрисата, включително от MET Gala, от романтична вечеря под звездите и други светски събития. Разбира се, в колекцията се прокрадна и задължителната забавна снимка, на която Блейк е покрила лицето си с листо от маруля.

„Честит рожден ден, Блейк Лайвли. Ти си великолепна. Не съм сигурен дали си родена или изкуствено създадена. Също така ти благодаря, че ме караш да излизам от вкъщи от време на време“, написа Рейнолдс под публикацията. Актрисата веднага благодари на съпруга си, наричайки го „Моят човек“ и допълни с емотиконка на сърце.

Двойката съвсем скоро ще има още един повод за празнуване. На 9 септември те ще отбележат 10 години брак. За това време те създадоха чудесно семейство с три дъщери. „Аз съм във връзка с най-добрия ми приятел. Когато това се случи, осъзнаваш какъв голям късметлия си“, каза наскоро Райън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари