IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова радост: Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс очакват четвърто дете

16 септември 2022 18 30

Актрисата дебютира заоблено коремче

Getty Images

Getty Images

Блейк Лайвли е бременна и очаква четвъртото с и дете от своя съпруг Райън Рейнолдс. Двамата вече са родители на три дъщери – Джеймс (7), Инес (5) и Бети (2).

Очевидно 35-годишната звезда от „Вечната Аделайн“ и нейният мъж не са се отказали да разширяват семейството си, въпреки грижите по трите малки момиченца. Лайвли се появи на 10-ата годишна среща на Forbes Power Women's Summit в четвъртък, където позира в минирокля с дълги ръкави, украсена с пайети, а под роклята личеше заобленото ѝ коремче.

Неотдавна Райън Рейнолдс заяви, че си взима почивка от актьорството, за да посвещава повече време на семейството и:най-вече на децата си. Още през декември 45-годишната звезда от „Дедпул“ разкри колко е важно за него да прекарва време с дъщерите си, отбелязвайки, че това е основен фактор за решението му да си вземе отпуск от Холивуд.

Говорейки пред главния редактор на LinkedIn News Джеси Хемпел за своя „отпуск“, Рейнолдс каза: „Най-важното нещо за мен, а знам, че и вие имате деца, е че не искам да пропусна това време с децата си.“

По-късно Райън каза, че просто иска да „живее живота си като нормален човек“, заявявайки: „Искам децата ми да имат нормален график. Много години се редувахме да работим с жена ми. Когато тя снимаше филм, аз не снимах и обратното. Това беше нещо като компромис. Никога не сме работили по едно и също време. Но винаги един от нас отсъстваше при децата.“

Рейнолдс обясни: „Сега, когато децата са в училище, те имат донякъде нормален график. Мисля, че е много важно за тяхното развитие и наистина ми харесва да бъда баща, който присъства в живота им.“

Блейк и

Райън и Блейк с двете си по-големи дъщери Джеймс и Инес през 2016 г. Снимка: Getty

„Обичам да ги водя на училище сутрин, обичам да ги взимам“, продължи Рейнолдс. Рейнолдс и Лайвли са заедно от 2010 г., когато се запознават по време на снимките на „Зеления фенер“. Двамата се ожениха на тайна церемония през 2012 г.

Преди това той имаше един неуспешен брак с актрисата Скарлет Йохансон, а Блейк е имала връзки с Леонардо ди Каприо и с колегата си от сериала „Клюкарката“ – Пен Баджли.

Интересното е, че само преди три седмици Блейк сподели своя ваканционна снимка в Instagram профила си, на която позира по бански и няма никаква следа от нова бременност.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари