IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райън Рейнолдс с награда, но аплодисментите бяха за Блейк Лайвли

7 декември 2022 15 00

Актьорът ѝ благодари за силата, която му дава

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Райън Рейнолдс можеше и да бъде в центъра на вниманието на тазгодишните награди „Изборът на публиката“, но бурните аплодисменти бяха за съпругата му Блейк Лайвли и трите им дъщери, които го гледаха от вкъщи.

46-годишният актьор се сдоби с наградата „Икона“ на церемонията във вторник, връчена му от колегата му Lil Rel Хауъри. Рейнолдс също така беше номиниран за най-добра мъжка роля за годината и най-добър комедиен актьор на годината за ролята му във филма The Adam Project. Въпреки че не успя да победи конкуренцията в тези категории, Райън все пак си тръгна със статуетка – една от най-важните за вечерта.

Райън Рейнолдс

Снимка: Getty Images

В типичния си хумористичен стил, Рейнолдс заяви, че се чувства като на погребението си, но тук има възможността да си тръгне. „Очевидно най-накрая съм дал положителен резултат за икона. Опитвах се да избегна този момент от години, но ето че не успях“, каза той от сцената. Продължи с изброяването на хората, на които иска да благодари, като „списъкът започва и свършва със семейството ми“. Първо беше благодарността към майка му Тами и тримата му братя, както и покойния му баща Джеймс, който почина през 2015 година.

„Леле, ако можеше да види всички тези неща, нямаше да бъде впечатлен. Щеше да бъде заслепен от прекрасните си три внучки“, каза Рейнолдс, говорейки за дъщерите си Джеймс, Инез и Бети, които споделя с Блейк Лайвли. В момента семейството му очаква и четвърто попълнение, за което все още нищо не е ясно, включително и полът.

В речта си Райън не забрави да благодари на специалните дами в живота си, като се пошегува, че ако съпругата му роди докато той е на сцената, ще му трябва човек, който да ги приюти за няколко дни. „Но Блейк и моите момичета наистина са цялото ми сърце, щастие и надежда. Шегувам се, че семейството ми ме изморява, но всъщност то ми дава повече сила, отколкото заслужавам“, каза вече в сериозен тон актьорът.

През ноември той сподели за реакцията си, когато е разбрал, че ще получи наградата „Икона“ на тазгодишната церемония. „Имам чувството, че остарявам с тази награда. Но тогава осъзнавам, че съм бил наоколо и върша тази работа от 30 години. Това е доста време да вършиш едно и също нещо. И имам късмета, че го правя в продължение на 30 години“, казва Рейнолдс пред E!News. Допълни, че е благодарен на всички сили, които са му позволили да работи толкова дълго време в киноиндустрията и да прави това, което най-много обича.

„Във всяко едно начинание – независимо дали е актьорство, продуцентство, маркетинг или бизнес – Райън Рейнолдс има уникалната способност да създава радост и естествено да се свързва със своята публика. Той е получавал много награди през годините, но именно тези му качества го правят толкова обичан“, каза Касандра Трайон преди наградите тази година.

Миналата година наградата „Икона“ беше връчена на Хали Бери, а преди това в списъка попадат Дженифър Лопес, Дженифър Анистън и Мелиса Маккартни.

Миналия месец Рейнолдс беше удостоен с наградата American Cinematheque на церемония в Лос Анджелис. Пред списание People той сподели, че не би позволил на децата му да следват стъпките на известните си родители, докато не пораснат достатъчно и не вземат това решение съвсем сами.

След три момичета, готов ли е Райън Рейнолдс за момче?

Райън Рейнолдс показа майка си, брат си и тъщата

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс подкрепиха 6-годишно дете с левкемия

„Да вкараш дете в този бизнес, който тотално не е за деца. В такъв момент става въпрос повече за родителите. Когато пораснат, може да правят каквото си искат. Вълнувам се от това. Нашата работа е да подкрепяме интересите им и всичко, което искат да правят“, категоричен бе актьорът.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари