IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райън Рейнолдс показа майка си, брат си и тъщата

26 октомври 2022 15 00

Актьорът сподели, че е празнувал „най-добрия си рожден ден от всички“

Getty Images

Getty Images

Райън Рейнолдс сподели семейни снимки от своя 46-ти рожден ден, на които освен съпругата му Блейк Лайвли, негови гости са хора от най-доверения му кръг, а именно брат му, майка му и неговата тъща. Актьорът от „Дедпул“, който очаква бебе номер 4 от съпругата си, е роден на 23 октомври и очевидно в неделя е посрещал скъпи гости.

Самият Райън заяви, че последният му рожден ден е „най-добрият от всички“, които е празнувал до сега. Рейнолдс рядко качва в профила си в Instagram снимки на най-близките си хора, но този път го направи, което говори колко щастливо е било преживяването за него.
Той написа в социалната медия следното: „Този рожден ден беше най-добрият рожден ден от всички. Благодаря за всички мили съобщения.“

На първата снимка, която той е споделил, Рейнолдс представя по-големия си брат Тери, който работи като полицай в родината им – Канада. След това има семейна снимка с брат му, Лайвли, майка му – Тами Рейнолдс, както и майката на Блейк – Илейн. И двете дами са вдовици, след като бащата на Райън почина през 2015-а, а този на Блейк – през 2021 г. Освен Тери, звездата от „Червена бюлетина“ има още двама по-големи братя: Джеф и Патрик.

Лайвли и Рейнолдс вече са родители на три дъщери – Джеймс (7), Инес (6) и Бети (3), а през септември разкриха, че очакват още едно попълнение към семейството си.

Тогава Блейк сподели своя снимка, на която личеше бременното ѝ коремче и написа: „Ето снимки, на които съм бременна в реалния живот, така че 11-те момчета, които чакат пред дома ми за наблюдение, нека ме оставят на мира“, намеквайки, че иска папараците да я оставят на спокойствие.

 

Това обаче не спря спекулациите покрай звездното семейство. Сега пък феновете предполагат, че Тейлър Суифт е разкрила името на бъдещото бебе на двойката в песента си You're on Your Own, Kid от новия си албум – Midnights. Предполага се, че бебето ще се казва Дейзи Мей. Суифт, която е много близка приятелка на Блейк, е разкривала имената на другите деца на Лайвли и Рейнолдс в песните си от преди.

Райън среща вече 35-годишната Лайвли на снимачната площадка на общия им филм от 2011 г. „Зеленият фенер“. Преди това той беше женен за кратко за актрисата Скарлет Йохансон.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари