IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След три момичета, готов ли е Райън Рейнолдс за момче?

9 ноември 2022 17 50

Какви са надеждите за четвъртото му дете

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Райън Рейнолдс е горд баща на три момичета, но готов ли е най-накрая да се сдобие с момче?

Това е основният въпрос, задаван към актьора в последно време, след като се разбра, че съпругата му Блейк Лайвли е бременна за четвърти път. Засега двамата не искат да знаят пола, като най-вероятно ще го научат по време на раждането. Двойката има три дъщери – Бети (3), Инез (6) и Джеймс, която ще навърши 8 години следващия месец.

Въпреки вярванията на много фенове, че Рейнолдс се е изморил да бъде единственият мъж в къщата и мечтае за подкрепа, той разкри, че се надява да има още едно момиче. „Познавам момичетата, така че се надявам да имам още едно“, казва той. Допълва, че желанието му произлиза от опита, който е натрупал до момента и се пошегува, че не иска да има друг мъж в семейството, който само да го тормози.

Когато беше наречен „универсалният баща на момичета“, Рейнолдс с удоволствие прие титлата. Попитан дали този път процесът на отглеждане на дете ще бъде по-лесен, актьорът отговори: „И да, и не“. Допълва, че с Блейк вече са научили доста неща за възпитанието на момичета, но всичко може да се случи и следващото им дете да бъде съвсем различно от предишните.

Тази година Рейнолдс ще получи наградата „Икона на годината“ на церемонията „Изборът на публиката“, която ще се проведе на 6 декември. Относно това колко специална е тази чест за него, той се пошегува, че думата икона го кара да се чувства стар. „После осъзнавам, че работя от 30 години и това е доста дълго време да се задържиш в една професия. Голям съм късметлия, че мога да го работя в продължение на толкова години“.

Преди да поговори повече за бъдещото си дете, Райън отново показа чувството си за хумор относно бащинството. Когато водещите заявиха, че го очакват големи промени, той се обърна към колегите си Уил Фарел и Октавия Спенсър с думите: „Това може да е нещо голямо, изчакайте“. След като стана ясно, че се говори за бебе, Рейнолдс се направи на шокиран и каза: „За първи път чувам за това“.

Блейк Лайвли разкри четвъртата си бременност през септември, когато се появи с наедряло коремче за наградите на списание Forbes. Източник сподели пред списание People, че актрисата е успяла да скрие новината от всички, включително от приятелите си. Допълва, че Лайвли би искала да бъде старомодна майка, обръщайки внимание на професионалните си задължения, само когато децата спят.

Райън Рейнолдс се подложил на животоспасяваща процедура

Райън Рейнолдс: Понякога мисля, че дъщерите ми имат бяс

„Децата ѝ са нейният единствен приоритет. Никога не бихте си помислили, че Блейк Лайвли – тази суперзвезда и красива жена – ще бъде обикновен човек, който готви вечеря всеки ден и се грижи за семейството си, но тя е чудесна с децата“, казва близък до семейството.

От своя страна, Рейнолдс също често показва любовта към дъщерите си, въпреки че със съпругата му крият лицата им. „Джеймс, Нези и Бети гледат в момента, така че искам да им кажа здрасти и, че ги обичам“ – така Райън завърши интервюто си преди дни.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари