IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Народът се произнесе: Райън Рейнолдс е иконата на 2022 година

8 ноември 2022 12 30

Той ще получи наградата си на тазгодишната церемония „Изборът на публиката“

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Знаехме го много преди това, но сега мнението ни се потвърди и от останалия свят – Райън Рейнолдс е икона.

Забавният актьор, който доказва, че достойните съпрузи все още не са мираж в Холивуд, ще се сдобие с наградата „Икона“ на тазгодишната церемония „Изборът на публиката“. Събитието, чиито победители се избират изцяло от феновете, ще се проведе на 6 декември. Предишните носители на статуетката са Мелиса Маккартни, Дженифър Анистън, Дженифър Лопес и Хали Бери. Заслугите на Рейнолдс към развлекателната индустрия му спечелиха място сред дамите.

Освен че ще получи сигурна награда, Райън ще се бори за още две – най-добра комедийна звезда на годината и мъжка филмова звезда за годината. И двете номинации са за филма му The Adam Project, който също така попада в категорията „Най-добра комедия“. Режисираният от Шон Леви проект в момента е на четвърто място в класацията за най-гледани англоезични филми на всички времена в платформата Netflix.

„Във всяко начинание – независимо дали е актьорско майсторство, продуциране, маркетинг или бизнес – Райън Рейнолдс има уникалната способност да създава радост и автентично да се свързва с публиката си“, каза Касандра Трайън в съобщение за пресата. Допълни, че актьорът досега е получавал множество признания, но вродените му качества са нещото, което го правят обичан по целия свят.

Започвайки кариерата си през 1991 година, Рейнолдс постига ранен успех в телевизионния сериал Two Guys, A Girl and a Pizza Place, известен в България като „Две момчета и едно момиче“. Малко по-късно се мести в Холивуд, където става истинска филмова звезда с филми като „Предложението“ със Сандра Бълок, „Определено, може би“, „Зеленият фенер“, където се запознава със съпругата си Блейк Лайвли, „Хитмен: Бодигард“, „Детектив Пикачу“ и много други.

Но може би най-голямата му роля досега е тази на антигероя на Marvel Дедпул. Той печели номинации за „Златен глобус“ и „Грами“, а съвсем скоро ще се завърне в червения костюм за третата част от поредицата. Този път компания ще му прави приятелят му Хю Джакмън, който ще влезе в известната си роля на Върколака.

Райън Рейнолдс се подложил на животоспасяваща процедура

Райън Рейнолдс с трогателен подарък за нуждаещо се семейство

Райън Рейнолдс със забавна изненада за Хю Джакмън

Феновете могат да гледат Рейнолдс много преди церемонията „Изборът на публиката“. На 18 ноември в Apple TV+ излиза новият проект Spirited, който е вдъхновен от книгата „Коледна песен“. Във филма ще участват още Уил Фарел и Октавия Спенсър.

В допълнение към постиженията си на екрана, Рейнолдс също е признат от Wall Street Journal, Fast Company и AdWeek като един от най-големите творчески гласове в бизнеса днес. Той е съсобственик на няколко компании, включително Aviation Gin, Mint Mobile и футболният клуб Wrexham. Също така е съосновател на продуцентската компания Maximum Effort Production.

Наградите „Изборът на публиката“ ще бъдат раздадени на 6 декември.

За още новини от света на киното и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари