IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Експерт по езика на тялото: Хари няма да се върне скоро на Острова

14 март 2023 09 00

Той използвал психеделици, за да се справи с травмата 

Getty

Getty

Принц Хари няма намерение да напусне Америка и да се върне в обозримо бъдеще в Обединеното кралство. Това твърди експертът по езика на тялото Дарън Стантън, говорейки за неговите жестове през последните дни.

38-годишният херцог на Съсекс е получил покана за коронацията на своя баща. Ала засега той и съпругата му не са потвърдили присъствието си. Дори се говори, че от Бъкингамския дворец имали условие – той да отиде сам, а не с Меган Маркъл.

„От езика на тялото му (на Хари) и общото поведение след преместването му в Америка, не мисля, че ще видим Хари да се върне в Обединеното кралство на пълен работен ден или в обозримо бъдеще“, смята специалистът, цитиран от Mirror.

Хари и

БГНЕС

По думите на Стантън, в САЩ той е истински щастлив и може да изрази себе си. Ето защо няма причина да се връща в кралския двор, който го е потискал толкова много през годините.

Увереността на Хари е нараснала

Дарън коментира още, че по-малкият син на Чарлз III е съвсем различен човек, откакто е свободен и не представлява своята фамилия на официални събития. И това си личи по мимиките и жестовете му.

Наблюдавайки разговора на принц Хари с унгарски психолог по семейни травми, експертът по езика на тялото разкрива, че неговото лице сияе, когато той разказва за Меган.

принц Хари

БГНЕС

Принцът използвал психеделици, за да се справи с травмата

Само дни след като стана ясно, че Фрогмор Котидж вече не е на Хари и Меган, принцът се срещна с канадския автор и специалист по травми д-р Габор Мате. По време на разговора с него той разкри, че първо е експериментирал с психеделични лекарства за забавление, за да се справи с проблемите си.

Психеделиците са клас дроги, които коренно променят съзнанието и възприятието на човек.

Кой лъже в историята: Кортни Кокс, принц Хари и едни вълшебни гъби

След като останаха без резиденция: Принц Хари и Меган Маркъл може да откажат поканата за коронацията на Чарлз III

Счупен нос и то няколко пъти: Принц Хари продължава да разказва за миналото си

Хари и

БГНЕС

„Това беше почистването на предното стъкло, премахването на филтрите на живота“, казва херцогът на Съсекс за своя опит с веществата. И признава, че в един момент усетил как се освобождава от негативните емоции, усеща лекота и комфорт както никога дотогава.

„Това е една от основните части от живота ми, която ме промени и ми помогна да се справя с травмите и болките от миналото“, добавя Хари.

За още новини от света на британския кралски двор последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари