IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За 8 март – Меган Маркъл с благотворителна акция за майки и деца

10 март 2023 14 50

Херцогинята се присъедини към членове от фондацията си Archewell

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Меган Маркъл прекара световния ден на жената, подкрепяйки организация, която помага на бременни жени и техните деца.

Херцогинята на Съсекс, която е горда майка на две деца, и членове на фондацията Archewell, основана от нея и принц Хари през 2020 година, посетиха благотворителната организация Harvest Home в Лос Анджелис. Те създадоха pop-up бебешки бутик, организираха обяд в ресторант, собственост на жена, и направиха дарение за благотворителната организация, която помага да се осигурят жилища, подкрепа за психичното благополучие и курсове на бъдещи майки, които са се сблъсквали с трудности като домашно насилие, зависимости и бездомност. От създаването си през 1985 година Harvest Home е помогнала на над 600 жени и техните деца.

Снимки от посещението, публикувани в интернет пространството няколко дни след 8 март, показват Меган, прегърнала жена с тениска на Harvest Home, както и една, на която херцогинята държи бебешка дрешка. Съпругата на принц Хари е облечена с ежедневни черни дрехи, комбинирайки дънки, блуза и блейзър. Косата ѝ е оформена в нисък кок, който позволи да се видят красивите ѝ обеци.

„Честит световен ден на жената на всички вас! Независимо дали ще дарите от времето си, от финансите или просто ще помогнете на жена във вашата общност, нека всички почетем дамите в живота ни днес и всеки ден!“, гласеше съобщение в страницата на Archewell Foundation.

Меган и принц Хари традиционно отбелязват 8 март с дарителска акция – от изпращането на сладки изкушения в обществена кухня в Лос Анджелис до посещение на училище за специалния празник, организиран в чест на дамите.

През 2019 година, докато все още е бременна със сина си Арчи, Маркъл участва в панелна дискусия за 8 март. По време на събитието тя каза, че целият свят трябва да бъде насочен към феминизма, включително мъжете и младите момчета. Четири години по-рано тя изнесе пламенна реч в Ню Йорк по време на конференцията на ООН за правата на жените, където говори за половото равенство в света.

„Горда съм, че съм жена и феминист, а тази вечер съм изключително горда да стоя пред вас на този значителен ден, който служи като напомняне на всички нас откъде сме дошли, но също така да ни напомни и за това какво ни остава да постигнем“, каза тя.

Меган и екипът на Archewell бяха забелязани и на обяд във вегански ресторант в Лос Анджелис по случай 8 март. По време на срещата групата е била изненадана със специална доставка от принц Хари, който им е изпратил вегански мъфини. Той е бил в Сан Франциско в този момент, за да участва в събитие на BetterUp. Той отговаряше на въпроси от насъбралата се публика заедно с изпълнителния директор на организацията.

Кралски неволи: Хари и Меган бяха изгонени от къщата си във Великобритания

Меган Маркъл с изненадващо завръщане в Instagram

Кралски експерт: Меган Маркъл била разочарована от състоянието на Хари

Осмомартенските събития бяха първите публични изяви на Меган и Хари, след като те кръстиха дъщеря си Лилибет на 3 март в дома си в Калифорния. С потвърждаването на новината двойката сподели и че децата им вече имат сменени кралски титли. След смъртта на кралица Елизабет и поемането на трона от сина ѝ Чарлз, Лилибет и Арчи официално получиха титлите принц и принцеса.

В четвъртък всичко стана официално, след като сайтът на кралското семейство обяви Арчи и Лилибет за принц и принцеса на Съсекс. Преди това те бяха описвани само като г-н Арчи и г-ца Лилибет.

За още новини от света на британския кралски двор последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари