IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли искала да се запознае с настоящото гадже на Брад Пит

18 март 2023 15 00

Актрисата иска да я предупреди за грешките в нейната връзка с актьора

Снимка: БГНЕС

Анджелина Джоли реши да се намеси в личния живот на бившия си – Брад Пит. Актрисата възнамерява да се срещне с младата му любима – Инес де Рамон.
Джоли в случая се явява не толкова като бивша, а като майка на шестте деца на Пит и се страхува, че романтичната връзка на бившия ѝ съпруг скоро ще премине на ново ниво.

„Брад все още е баща на децата им, така че Анджи смята, че има право да се намесва в живота му. Самата тя вижда, че връзката между него и Инес става сериозна – Брад дори говори за сватба – но тя чувства, че рано или късно всичко ще се обърка“, казаха източници, близки до актрисата.

Джоли иска да говори с новата възлюбена на Пит, за да ѝ каже цялата истина за актьора. Тя иска да предупреди младото момиче за грешките, които са се случили в нейната връзка.

„Анджелина иска да поеме контрол над ситуацията, а не да седи в сенките и да гледа, и се надява да се срещне с Инес на четири очи. Тя иска да разкаже своята гледна точка на историята за времето, прекарано с Брад, а след това Инес може да вземе собствено решение“, обясниха източници пред Heatworld.

Брад Пит и Инес де Рамон са заедно от ноември 2022 г. И двамата са преживели разводи и може би именно това ги е сближило, обясниха съвсем скоро източници пред DailyMail.

Дизайнерката на бижута Инес се раздели с Пол Уесли през лятото на миналата година. В момента двамата са в процедура по развод, но имаше съмнения, че именно Пит е причината за раздялата на Рамон с Уесли. Брад Пит се раздели през 2016 г. с Анджелина Джоли, като двамата сключиха брак две години по-рано.

Връзката им обаче започва доста по-рано и двамата имат общо шест деца – три биологични и три осиновени.

Разводът им бе официализиран през 2019 г. Пит имаше сложна раздяла с Джоли. Тя го обвиняваше в домашно насилие и не искаше да му дава децата.

Говори се, че именно липсата на каквато и да било драма във връзката му с Инес де Рамон, е накарала Пит да се чувства така спокоен с нея и да задълбочи отношенията си.

Стана ясно също така, че актьорът вече е запознал и повечето си деца с нея.

За още новини за звездите последвайте профила на Tialoto в Instagram и страницата във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари