IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хю Грант – най-големият грубиянин на Оскарите

13 март 2023 17 40

С поведението си, британският актьор наследи успешно раздаващия шамари Уил Смит

Getty Images

Getty Images

Хю Грант беше обвинен, че се е държал твърде грубо с модела Ашли Греъм на тазгодишните Оскари и че буквално е достоен наследник на агресивния Уил Смит от миналогодишното издание на церемонията. Британският актьор даде странно и доста нелепо интервю на Ашли, която имаше ролята на репортер за телевизия ABC и интервюираше звездите, които минаваха по червения килим (който беше в цвят шампанско тази година).

Греъм зададе поредица от стандартни въпроси на Грант, като например от какво се вълнува на наградите, кой иска да спечели и с какво е облечен. На всички тези въпроси звездата от хита „Нотинг Хил“ отговаряше надменно и незаинтересувано. „Никой конкретно“, заяви 62-годишният Хю на въпроса кого подкрепя на наградите. Когато Ашли го попита кой е дизайнер на смокинга му, актьорът каза, че не знае името на шивача си. Освен това заяви искрено, че смята Оскарите за „парад на суетата“.

@britishgq He’s so British for this. #HughGrant #Oscars #Oscars2023 #HughGrantOscars ♬ original sound - British GQ

В крайна сметка интервюто му не се хареса на абсолютно никого в социалните медии и хората коментираха: „Ашли Греъм беше толкова мила с Хю Грант, а той беше истински дявол“, написа един потребител на Twitter. Друг пък добави: „Всички смятат Хю Грант за глупак. Той беше отвратителен спрямо Ашли Греъм на червения килим!“

Трети написа: „Хю Грант беше сладък и забавен човек, а сега е просто груб и горчив дядка“.

Интервюто на Грант с Греъм идва само няколко дни, след като той призна, че си е изпуснал нервите срещу „хубава местна жена“ по време на снимките на филма си Dungeons & Dragons. „Избухнах срещу една жена в първия ден от снимките. Предположих, че тя е някакъв изпълнителен директор от студиото, който трябваше да знае нещата по-добре, а тя се оказа изключително мила местна жена, която придружаваше едно младо момиче“, каза той.

Освен това според феновете Хю Грант е направил наистина дебелашка шега докато е бил на сцената с колежката си Анди Макдауъл. Двамата се събраха отново, за да връчат награда, 30 години след своята хитова романтична комедия „Четири сватби и едно погребение“.

Хю предизвика полемика по време на съвместната им изява обаче, след като направи странна шега със собствения си вид. Преди връчването на наградата за най-добър постановъчен дизайн на 95-ите Оскари, Хю заяви че изглежда като „скротум“, но пък направи комплимент на неостаряващата Анди.

„Ние всъщност сме тук, за да направим две неща“, започна Грант, докато нищо неподозиращата публика чакаше със затаен дъх. Той продължи: „Първото е да повишим осведомеността относно жизненоважното значение на използването на добър хидратантен крем. Анди носи един и същи всеки ден през последните 29 години“, продължи Хю. „А аз никога не съм използвал такъв през живота си.“

Хю със

Хю и съпругата му Анна: Снимка: Getty

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
Отговаря така както е искал вие сте толкова *** че приписвате една *** статия как трябва да отговори както искат тези които правят това смешно предаване и тия смешни награди оскар всичко е манипулирано никой достоен човек не взема оскар просто ей така.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Бате Пешо ( преди 1 година )
Евала Хю, крайно време е тези безмислици да потънат в забвение.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Иглика ( преди 1 година )
Нищо грубо няма в държанието му. Тя му задава *** въпроси и той
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар