IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джо Джонас не се притеснява, че се подлага на козметични процедури

15 март 2023 08 40

Според актьора, това се превръща в обичайна практика

Снимка: БГНЕС

Наскоро Джо Джонас даде интервю за Byrdie. В него певецът призна, че миналата година си е направил козметични процедури като си е инжектирал ксеомин. Това е лекарство, което изглажда фините бръчки.

Според звездата, преди да се подложи на тази процедура, той се е запознал със състава, ефекта и последствията от нея.

Джонас призна, че поради натоварения си график не му остава време да посети козметик. Въпреки това е доволен от резултата от процедурите. „Напоследък съм много зает, но ще се върна за още такива“, сподели Джо.

Освен това Джонас заяви, че с напредване на възрастта е започнал да се грижи повече за външния си вид и за здравето си.

„Разбрах колко е важно да знаем какво може да ускори стареенето ни. Например не мога да ям и пия същите неща, които правех, когато бях тийнейджър. Сега се събуждам, медитирам, чета Библията и пиша списък с благодарности, преди да изпратя съобщение на някого или да прочета статия“, добави той.

Освен това Джо не смята инжекциите за красота за нещо срамно. Напротив, актьорът е сигурен, че козметичните процедури за мъжете се превръщат в обичайна практика.

Джонас е съпруг на актрисата Софи Търнър и през 2022 г. двамата посрещнаха второто си дете, също момиченце. Те вече имат и 2-годишна дъщеря Уила.
Двамата предпочитат да държат личния си живот настрана от общественото внимание и рядко споделят снимки в социалните мрежи с децата.

По-големият брат на Джо – Кевин също има две дъщери, а Ник Джонас, който е съпруг на Приянка Чопра също има момиченце, което се появява от сурогатна майка.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари