IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Честито: Джо Джонас и Софи Търнър посрещнаха второто си дете

15 юли 2022 15 00

Двамата вече са родители на 2-годишната Уила

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Семейството на Джо Джонас и Софи Търнър официално се увеличи с още един член!

Съпрузите посрещнаха второто си дете, а щастливата новина беше потвърдена от говорителите и на двамата. И този път бебето е момиченце, като Софи и Джо вече имат 2-годишна дъщеря Уила. За момента родителите не споделят нищо повече за новото си попълнение, като това не изненадва феновете. Търнър и Джонас все още не са показали лицето на Уила и рядко споделят снимки с нея в социалните мрежи.

През май, в интервю за списание Elle, 26-годишната актриса от „Игра на тронове“ потвърди, че с 32-годишния ѝ съпруг очакват второто си дете. „За мен, това е смисълът на живота – да отгледаш следващото поколение. Най-прекрасното нещо в живота е да видя дъщеря ми как придобива все повече сила и увереност. Много сме щастливи, че ще увеличим семейството си. Това е най-голямата благословия“, каза Софи.

Търнър също така показа наедрялото си коремче по време на тазгодишната Met Gala в Ню Йорк, където позира заедно с Джонас. Тя носеше черна бродирана рокля с дълги ръкави на Louis Vuitton, която комбинира с обеци от бяло злато и диаманти от бижутерийната колекция на френската модна къща. До София плътно беше застанал Джо, който избра да облече черни панталони, сива блуза и бял фрак с черни ревери.

Щастливите родители се ожениха на изненадваща церемония в Лас Вегас през май 2019 година. Двамата след това направиха и по-голяма сватба във Франция, където поканиха най-близките си хора.

Това е петото момиче в клана Джонас. По-големият брат на Джо – Кевин – също е баща на две дъщери, а пък Ник Джонас и съпругата му Приянка Чопра посрещнаха първото си момиченце тази година. То беше родено чрез сурогатна майка и трябваше да прекара 100 дни в интензивно отделение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари