IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джино Бианкалана с първи снимки от погачата на дъщеря си

16 март 2023 14 40

„Бъди благословена, моя любов“, написа неговата половинка

IStockphoto

IStockphoto

Джино Бианкалана показа първи снимки от погачата на своята дъщеричка. От кадрите, споделени в Instagram, става ясно, че тя носи името Данаила.

Кристиана – майката на детето на звездата, е събрала най-близките си жени – роднини и приятелки, на 5 март. Тогава най-вероятно бебето е навършило 40 дни, но неговите родители едва чак сега споделят как е минал празникът.

„Моите момичета“, пише от своя страна Джино към галерията, в която виждаме любимата му и пищната украса с розово, която двамата са поръчали.

На снимките се вижда и малката Данаила, но нейното лице е закрито с емотиконки – популярен похват на известни личности у нас, които не желаят да показват наследниците си отблизо.

„Бъди благословена, моя любов“, коментира от своя страна майката на детето, получила безброй благопожелания по повод погачата на бебето. За нея тя е избрала да носи изчистен костюм в бял цвят. А за момиченцето – сладка дантелена рокличка, украсена с флорални мотиви.

Хазал Кая показа бебето си, подкрепи бременни и родилки в Турция

Мона от родилното: Добре дошла, Леа!

Фенове към Азис: Чакаш ли бебе?

Припомняме, че двукратният победител в Big Brother – Джино Бианкалана и Кристиана Кънева станаха родители в средата на януари. Двамата отглеждат дъщеря си в САЩ, но тя проплака в София, където в столична частна клиника красавицата е практикувала лекарската си професия.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Moni ( преди 1 година )
Оф стига с тия псевдо звезди. Кърджалийска овца и индивид с фамилията на бившата жена. Детето Ташева ли е или дядо Данаил е натиснал Гиньо да е Канева.Гиньо явно пара няма и кърджалийците ги гледат още. Пълна Пародия на ВИП
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар