IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 март

17 март 2023 08 50

Ето какво да очаквате

IStockphoto

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Спазвайте стриктно правилата за безопасност при работа, ако ползвате остри, режещи, пробиващи инструменти и такива със задвижващи ремъци и вериги. Съществуват предпоставки за травма.

Телец

Съсредоточете изцяло вниманието си към изпълнението на текущите задачи и работете старателно. Не е изключено да ви наблюдават или да станете обект на проверка. Ако проверяващите са от държавната администрация, може да имате и проблеми.

Близнаци

Неусетно и почти безпричинно стара и недовършена разправия с някого от близките ви или човек от обичайното обкръжение може отново да набере инерция. Опитайте се да изясните ситуацията, причините, обстоятелствата към момента, за да намерите начин да я прекратите изцяло с възможно най-малко емоционални или каквито и да било други загуби.

Рак

Контролирайте разходите, избягвайте излишните покупки и прегледайте внимателно задълженията си. Ако имате такива, особено под формата на такси и глоби, постарайте се да ги погасите, за да не генерират допълнителни разноски.

Мъжете не могат да им устоят: Кои три зодии привличат вниманието им?

Как да подобрите концентрацията си според вашата зодия

Зодиите, които намират ходенето по срещи за изтощително

Лъв

Разговорите с околните ще протичат тягостно. На моменти може да останете с впечатлението, че говорите на чужди езици или че всеки се намира в някакъв свой собствен свят. В случай, че е възможно, избягвайте обсъждането на важни въпроси. Едва ли ще се стигне до разумна уговорка.

Дева

Контролирайте емоциите и претенциите си. Съобразявайте се с възможностите на хората, с които предстои да общувате и не очаквайте от тях повече, отколкото са в състояние да направят.

Везни

Подредете задачите си така, че да се придвижвате от частното към общото. Преценявайте детайлите, но като елементи, а не като самостоятелни единици. Изграждането на цялостна картина на очаквания резултат ще улесни работата ви.

Скорпион

Творческият ви потенциал е силен и оригиналните идеи може да предизвикат абсолютен хаос в мислите ви. Опитайте се да ги дефинирате и подредите в писмен вид. Така ще се ориентирате не само в приложимостта, но и в полезността им.

Стрелец

Почти непрекъснато ще сте неспокойни и раздразнителни. Изразявайте мнението си само при необходимост и по въпроси, по които ви питат. Ще избегнете възможността да „изстреляте“ остра реплика в погрешна посока и да навредите на отношения, на които всъщност държите.

Козирог

Професионалните дискусии ще причинят конфликтни ситуации. Не възприемайте себе си като единствена, безпогрешна и неподлежаща на съмнения инстанция. Изслушайте всички мнения и всяка допълнителна информация по обсъжданите въпроси. Данните, с които разполагате най-вероятно са недостатъчни за окончателни заключения.

Водолей

Силите ви са повече от достатъчни, но умението да прецените важността на задачите си почти липсва. Създайте си график на работа, преди да се заемете с каквото и да било и проявете последователност, за да избегнете хаотичните действия, които ще намалят ефективността ви.

Риби

Доверете се на интуицията си. Избягвайте резките действия и резките изказвания. Реагирайте спрямо хората, с които общувате по начин, по който бихте предпочели и те да се отнасят към вас. Ще избегнете възможността за разногласия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари