IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жизел Бюндхен смени милионер с милиардер

17 март 2023 15 00

Бразилският супермодел излиза с бившия мъж на колежката си Ел Макферсън – Джефри Софър

Getty Images

Getty Images

Според най-новите слухове Жизел Бюндхен е започнала да прекарва доста време в компанията на милиардера Джефри Софър, който е бивш съпруг на колежката ѝ Ел Макферсън, а освен това е добър приятел на бившия ѝ съпруг – Том Брейди. Според новите информации от вестник Daily Mail, 42-годишната Жизел и 55-годишният Джефри, които са съседи в Маями, са започнали да се виждат твърде редовно и е по-вероятно любовта да витае във въздуха.

Бюндхен и Софър, който е милиардер, благодарение на успешния си хотелиерски бизнес, са си станали твърде близки напоследък, като източник, близък до Жизел твърди, че между двамата определено има нещо повече от приятелство.

По-странното в случая е, че Джефри е много близък приятел на бившия съпруг на Жизел – пенсионираният атлет Том Брейди. Жизел и 45-годишната легенда на NFL (Лигата по американски футбол) се разведоха през октомври 2022 г. след 13 години брак и месеци на слухове за раздяла. Джефри пък беше женен за 58-годишната австралийка Ел между 2013 и 2017 г., но от брака си нямат деца. Софър, който е собственик на емблематичния хотел „Fontainebleau“ в Маями, Флорида, има трима наследника от предишна връзка. Жизел пък споделя две деца с Том – 13-годишен син Бенджамин и 10-годишна дъщеря Вивиан.

Софър и

Софър и Ел Макферсън; Снимка: Getty

Джефри, чието състояние се оценява на приблизително 2,2 милиарда долара, всъщност е съдружник с Том (който пък притежава около 512 млн. долара), след като двамата купиха парцел земя за 17 милиона долара в Маями през 2020 г. Покупката е управлявана от компанията на Софър – „Fontainebleau Development“, според Daily Mail. Освен това Том и Джефри наскоро бяха видени заедно, включително да правят пица с бившата футболна звезда Дейвид Бекъм и някои от децата им.

Засега нито Жизел, нито Джефри са коментирали публично близките си отношения. До момента слуховете около Бюндхен гласяха, че тя излиза с инструктора си по жиу-жицу – Хоаким Валенте. Двамата бяха забелязвани през последните няколко месеца да прекарват време заедно както в тренировъчната база на семейството на Хоаким в Маями, така и в Коста Рика, където бившият ангел на Victoria's Secret има вила.

В началото на тази седмица Жизел и Хоаким също бяха заснети да се разхождат заедно по черен път в Коста Рика, но ден по-късно красавицата сподели пост в Instagram, в който намекна, че хората не трябва да си вадят прибързани заключения на база на снимките от папараците.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари