IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жизел Бюндхен блести в червено на първата си корица след развода

24 февруари 2023 10 30

Моделката краси мартенското издание на италианския Vogue

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Жизел Бюндхен отново е на корицата.

42-годишната моделка краси страниците на мартенския брой на италианския Vogue, представяйки нетрадиционни за нея визии. Бюндхен, която често виждаме в естествената ѝ красота, без тежък грим и официални прически, е почти неузнаваема сега. Обликът е дързък, интересен и показва началото на новата глава от живота на Жизел.

Фотографът Рафаел Павароти обединява сили със стилиста Ибрахим Камара, за да създадат един нов образ на широко познатата звезда. От преобразяването Жизел излиза различна, но само външно. Вътрешно продължава да бъде все същата жена, която промотира обичта към себе си и незачитането на общественото мнение. Преобразяването обаче е и знак, че Бюндхен е готова за нова страница, може би дори за нов живот. И той започва така – в червено Valentino.

Ако трябва да дадем буквална интерпретация на червеното, това е цветът на страстта, на любовта. Но не само. За Валентино Гаравани червеното винаги ще напомня за дама, която е видял в тълпата на операта в Барселона, носеща пурпурно кадифе. Този образ носи в ума си и при отварянето на първото си ателие през 1959 година, решавайки без колебание, че жената на Valentino ще бъде в червено.

За Пиерпаоло Пичоли, наследникът на Гаравани, цветът вгражда емоции и преживявания, които са свързани с човешкото същество и хилядите му форми. Това е силата на романтизма, сакралността на природата, драмата и празненството.

Рафаел Павароти казва пред Vogue, че червеното е неговият основен цвят – този, който представлява сила, жизненост и смелост. За Максимилиан Дейвис, новият творчески директор на Ferragamo, червеното е дълбока връзка, която има с Тринидад и Тобаго – островната държава, от която произлиза семейството му и чийто флаг носи същия нюанс.

Червеното е цветът, който Жизел Бюндхен носи на корицата на италианския Vogue. Тя е облечена в дълга рокля с дълги ръкави на Maison Valentino, комбинирана с червен маникюр, огненочервена коса и червени устни. Визията е завършена с обеци на Kenneth Jay Lane и гривни на Patricia von Musulin.

Дързостта очевидно е основна тема във фотосесията на Бюндхен. Другите снимки показват как звездата, която току-що прекрати 13-годишен брак, позира в сако от агнешка кожа на Saint Laurent и прилепнала по тялото рокля от вискоза. Сребърните обеци от Patricia Von Musulin допълваха визията.

Всичко свърши: Том Брейди и Жизел Бюндхен се разведоха след 13 години брак

Жизел Бюндхен за най-травмиращото си дефиле

Жизел Бюндхен се завърна към модата за лятната кампания на Burberry

Червената коса е заменена от емблематичните за Жизел тъмноруси кичури в друга снимка, на която вече се демонстрира рокля от еластичен копринен воал на Dolce & Gabbana. Прозрачният модел почти не оставя нищо на въображението, като е комбиниран с многослоен чокър и масивни гривни.

Следващата визия е малко по-дръзка, като Жизел носи дантелен комплект от сутиен и бикини на Givenchy, съчетан със сатенен тренчкот. Абстрактните визии продължават с афроприческа, комбинирана с черна рокля без ръкави на OFF-White.

Не на последно място, моделката прилича малко на Бела Хадид, носейки руса перука, синьо късо яке, чийто гръб е украсен с голяма синьо-бяла панделка. Дизайнът на Thom Browne е комбиниран с високи до коляното черни ботуши, жълти висящи обеци и черна очна линия.

Новата корица на Бюндхен идва месеци, след като тя приключи 13-годишния си брак с футболиста Том Брейди. Според документите, съюзът им е разтрогнат на 28 октомври, като официалната причина е „непреодолими различия“. На същия ден двойката, която споделя грижите за 13-годишния си син Бенджамин и 10-годишната си дъщеря Вивиан, обясниха решението в общо изявление, публикувано в социалните мрежи.

„Решението да приключиш един брак никога не е лесно, но ние се отчуждихме и въпреки че е трудно да преминеш през този период, се чувствам благословена за времето, което прекарахме заедно и желая на Том само най-хубавото“, написа Жизел.

От своя страна, Брейди заяви, че процесът е изключително труден и болезнен за него, но желае най-доброто на бившата си съпруга и моли всички да уважат личното му пространство и да го оставят да осъзнае ситуацията.

В месеците след развода бившите съпрузи показаха, че остават приятели и няма лоши чувства помежду им. Том Брейди официално обяви отказването си от спорта, а Жизел беше една от първите, които го подкрепиха. „Желая ти само прекрасни моменти в новата глава от живота ти“, написа тя под публикацията на футболиста.

Източник, близък до моделката, каза пред списание People, че тя не таи негативни чувства към Брейди и е истински щастлива, че той се справя в живота. „Жизел продължи напред преди доста време и е щастлива с всяко едно решение, което Том прави за себе си“, казва вътрешният човек.

Преди няколко дни Бюндхен беше забелязана на карнавала в Рио де Жанейро, завръщайки се към фиестата, която беше отменена две години подред заради пандемията от коронавирус.

За още тенденции и новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари