IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен Афлек разкри подробности за тъжната си физиономия на „Грами“

21 март 2023 11 00

Какво се е случило?

Снимка: БГНЕС

Бен Афлек влезе в историята на музикалните награди „Грами“ като най-отегчената звезда, присъствала на събитието. Актьорът и режисьор стоеше до съпругата си – певицата Дженифър Лопес, видимо недоволен и уморен.

Свадата е станала точно пред погледите на всички. Певицата настоявала Афлек да се престори, че се наслаждава на церемонията. – Хей – казала Лопес. – Изглеждай по-щастлив и мотивиран.“ На което Бен послушно отговорил: „Ще опитам“.

Думите, които са си казали са били разшифровани от специалист, който е успял да разчете диалога по устните, специално за Daily Mail.

Феновете му се запитаха дали не става въпрос за проблеми във връзката между двамата. Афлек все пак реши да внесе яснота по въпроса и призна пред THR, че на 65-ата церемония се е чувствал объркан и неспокоен заради острите шеги на водещия Тревър Ноа.

„Видях Ноа да идва при нас и си помислих: „О, Боже, не това.“ Бяхме поставени точно в рамката на кадъра, а не знаех нищо предварително“, каза Бен.

Камерите заснеха диалога между Афлек и Дженифър Лопес. Актьорът заявил на съпругата си: „Веднага щом започнат да се приближават, ще ти се изплъзна и ще те оставя да стоиш до Тревър“.

А тя казала: „По-добре не си тръгвай, по дяволите“. „Да, това е връзката на съпруг и съпруга“, допълни Афлек.

По думите му, е очевидно, че това събитие е било за изпълнители, каквато очевидно е съпругата му и това е нейното работно място.

Той добави, че е ходил ядосан на светски събития и му е било скучно. Бил е на награди и пиян, но тогава никой не му го е казвал, докато именно на „Грами“, медии са допуснали, че е прекалил с алкохола.

„Помислих си, че това повдига съвсем друг въпрос за това дали е добре човек да признае за пристрастяването си, тъй като освен страданието, има и огромна стигма, която пречи на хората да подобрят начина си на живот“.

В скеча Ноа се престори, че говори по телефона с майка си след провокативното изпълнение на Unholy от Сам Смит и се пошегува:

„Мамо, това не беше истинският дявол. Не, те просто бяха облечени като дяволи, мамо.“ Точно в този момент водещият просто седеше на масата на Лопес и Афлек. Джей Ло се опита да вразуми съпруга си, като го потупа по рамото и го помоли да се усмихне.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари