IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовта им е завинаги: Джей Ло и Бен Афлек с еднакви татуировки

15 февруари 2023 16 30

Романтичен жест за Свети Валентин

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес и Бен Афлек са решени да покажат на целия свят, че любовта им този път е завинаги и критиките към връзката им са напразни.

Съпрузите, които бяха широко обсъждани заради поведението си на наградите „Грами“ тази година, отбелязаха Свети Валентин с направата на еднакви татуировки. Това е и първият им Ден на влюбените като женена двойка, след като си казаха „Да“ два пъти през изминалата година.

Серия от снимки, споделени от Лопес в социалните мрежи, показва новото произведение на изкуството върху телата на влюбените. Татуировката представлява знака за безкрайност, върху чиито краища са изписани имената Бен и Дженифър. През средата на символа преминава стрела, която е нарисувана точно над реброто на Лопес.

От своя страна, Афлек си е направил малко по-семпла татуировка. Актьорът има две пресичащи се стрели с буквите „J“ и „B“ една върху друга.

В колекцията от снимки са добавени и няколко забавни кадъра на двойката, включително един, в който Бен и Джен възстановяват сцена от видеото към песента Jenny from the Block от 2000 година. На тази въпросна снимка Афлек седи зад съпругата си, а едната му ръка е върху задните ѝ части, докато Лопес се усмихва широко към камерата.

„Отдаденост♾️Честит Свети Валентин, любов моя“, написа Джен под снимките. Останалите кадри включват различни романтични моменти от миналото и настоящето, както и профилна снимка на Афлек, на която той се усмихва спокойно със затворени очи. Феновете могат да видят и топла прегръдка между влюбените, както и целувка за края на колекцията.

Джен и Бен се врекоха във вечна вярност в Лас Вегас на 16 юли, само няколко месеца след годежа им през април. Миналия месец изпълнителката разкри, че плановете им за малко да бъдат променени. По думите ѝ, двамата са били организирали голяма сватба в Савана през август, на която са били поканени всичките им близки и приятели, но Лопес е започнала да изпитва паника и да си припомня момента от 2003 година, когато годежът ѝ с Афлек се разпада.

„Този път имах ужасен посттравматичен стрес и даже не можех да повярвам, че ми се случва подобно нещо. Имах чувството, че сватбата е много стресиращ процес и затова един ден Бен просто ми каза да отидем във Вегас и да се оженим още тази вечер“, разказва изпълнителката.

Дженифър Лопес за раздялата с Бен Афлек: Най-тежкият момент в живота ми

Дженифър Лопес и Бен Афлек с първи празник като семейство

Как Дженифър Лопес промени Бен Афлек?

Колкото и налудничаво да звучала идеята в първия момент, актьорът се погрижил за всичко и се уверил, че няма да има проблеми, които да му попречат да каже „Да“ на любовта на живота си. В края на краищата всичко минава по план, а Лопес е категорична, че това е бил най-прекрасният ден в живота и на двамата.

След сватбата във Вегас, младоженците правят и церемония в Савана, както са планирали, където си казват „Да“ и пред очите на роднини и приятели.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари