IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес и Бен Афлек с първи празник като семейство

28 ноември 2022 14 30

Изпълнителката сподели трогателно видео в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Новосформираното семейство на Дженифър Лопес и Бен Афлек очевидно се разбира повече от добре, съдейки по последната публикация на изпълнителката в социалните мрежи.

53-годишната звезда сподели трогателно видео в Instagram и TikTok, в което събра снимки от последния Ден на благодарността, който се превърна и в първия голям празник след официалната ѝ сватба с Бен Афлек това лято. В клипа беше включена и мила снимка, на която синът на Лопес – 14-годишният Макс – е облегнал глава върху рамото на новия си доведен баща, а той е го прегърнал силно.

„Това е... Деня на благодарността“, пише Джей Ло под публикацията, добавяйки думата семейство към всичко останало. На въпросната снимка 50-годишният Афлек има широка усмивка на лицето си, докато тийнейджърът на съпругата му се е настанил удобно върху него. Други изображения в слайдшоуто включват снимки на Джей Ло, която има и 14-годишна дъщеря Еме, как приготвя сезонни бисквити и показва зимното си облекло, състоящо се от плетени шапки, големи палта и няколко полота.

Видеото е озвучено с песента The One от албума This Is Me... Then, издаден от Лопес през 2002 година, когато се развиваше първата ѝ връзка с Бен Афлек. Феновете на албума съвсем скоро ще получат повод за радост, след като стана ясно, че Джей Ло ще пусне негов последовател, носещ името This is Me... Now. Новината беше обявена от самата изпълнителка в края на миналата седмица чрез споделянето на кратък клип, в който се вижда корицата на албума от 2002, която се преобразява в тази от 2022 година.

Лопес дори пресъздаде оригиналната обложка на албума, а новите песни в него ще съберат емоционалното, духовното и психологическото пътуване, което звездата е предприела през последните две десетилетия. В него ще бъдат включени 13 нови парчета, които загатват за връзката ѝ с Афлек като Dear Ben pt. II и Midnight To Vegas, която се фокусира върху първата брачна церемония на двойката през юли. Албумът от 2002 година беше посветен изцяло на Афлек, като Лопес го определи като „любимия ми албум“.

Деветият студиен албум на звездата бележи завръщането ѝ към писането и продуцирането на музика, като в официалното съобщение се казва, че това ще демонстрира уязвимост, която никога преди това не е била показвана пред феновете. По думите на Лопес, песните ще обединят в себе си мощните ѝ вокални способности, а целият свят ще чуе едни изповеди, които са пълни с оптимистични надежди за любовта. „Този албум е философия и размисъл. Става въпрос за надеждата, вярата и истинската любов, които никога не умират“, казва още звездата.

Дебют като семейство: Дженифър Лопес и Бен Афлек изцяло в черно

Дженифър Лопес прикова погледите с изцяло бял костюм

Дженифър Лопес сподели нови снимки от сватбата

Що се отнася до любовта към новото ѝ семейство, тя беше показана и малко преди Деня на благодарността. Тогава Джей Ло сподели първото си видео с Бен Афлек в TikTok, използвайки популярен звук, описващ намирането на вечното щастие. „Хора, успях. Намерих човека, който ме прави най-щастлива“, казва глас, който е от песента на Пинк Try. Краткият клип показва Лопес, която се е сгушила в Афлек, който пък носи сив суитшърт и се усмихва към камерата.

@jlo

??♥️

♬ original sound - martha.read

През февруари тази година изпълнителката сподели каква е разликата във връзката ѝ с актьора в сравнение с тази отпреди 20 години. „Сега сме по-възрастни, по-умни, имаме повече опит, намираме се на различно място в живота си, имаме деца и сме наясно с всички тези неща“, казва тя. Допълва, че с Афлек взаимно се учат на родителство. Актьорът е баща на 10-годишния Самюел, 13-годишната Серафина и 16-годишната Вайълет, които споделя с бившата си съпруга Дженифър Гарнър.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари