IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любим аксесоар: Дженифър Лопес със специално колие

11 ноември 2022 16 30

Златното и бялото винаги вървят ръка за ръка

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес държи съпруга си близо до сърцето – буквално и преносно.

Само няколко дни, след като заяви, че по никакъв начин не съжалява за смяната на фамилията си и носеше колие с надписа „Г-жа Афлек“, звездата сподели няколко снимки в социалните мрежи, на които показа друг любим аксесоар. Този път колието ѝ изписваше „Дженифър и Бен“ в чест на любовта ѝ към Бен Афлек.

В първите две снимки Лопес носи колието с бяла копринена рокля от Halston и бяло кожено палто. Тя също така съчета романтичните бижута с дълга огърлица с талисман във формата на колибри и прибра косата си назад в нисък кок. Това позволи да демонстрира чифт зашеметяващи обеци с капковидни естествени жълти и бели диаманти, ръчно изработени за нея от Raven Fine Jewellers.

Други снимки показват изпълнителката в черна рокля от Elie Saab, съчетана с черно пухено палто. За този тоалет тя смени сантименталната си огърлица с друга, която включваше два реда диамантени цветя и подходящи обеци в същата тематика. Лопес също така носеше голям платинен пръстен с 10-каратов шлифован диамант, допълнен от халка с допълнителни 5 карата диаманти, също предоставени от Raven Jewellers.

Накрая Джей Ло завърши колекцията си от снимки с кадър, на който се виждат няколко чипа за покер, карти и розова напитка с цветя.

Бижутата заемат важна част от възродената връзка между Дженифър Лопес и Бен Афлек. През август изпълнителката бе забелязана да носи колие с надписа „Бен“, когато с актьора се разхождаха из улиците на Портофино. По-късно стана ясно, че бижуто е подарък от самия Афлек за 52-ия рожден ден на любимата му.

Лопес показа колието в публикация за рождения си ден, направена в Instagram. Тогава тя го съчета с още златни бижута, носейки червено-бял бански и цветен кафтан. „Със специално направеното колие, което Бен направи за Дженифър, ясно се показва любовта им, но също така е напомняне за това колко са пораснали и са се променили двамата“, каза креативният директор на бижутерийната марка Foundrae.

Дами и господа, г-жа Дженифър Лопес Афлек!

След 20 години чакане: Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха

Бижута 2022: Годежният пръстен на Дженифър Лопес

Той обясни повече и за медальоните, избрани от актьора, и какво значение носят те. „Един от тях представлява устойчивост, която ние описваме като дива, изобилна и необуздана. Цветовете на растенията са подхранвани със страст и продължават да цъфтят, дори в тъмнината, изправени пред несгоди. Не може да отделите цветето от тръна. Трънът е рискът, който поемаме за нещо, което обичаме, за да живеем живота пълноценно и без резерви“, казва още Бет Бугдейкай.

След като имаха връзка от 2002 до 2004 година, Бен и Джен възобновиха взаимоотношенията си миналата година и обявиха годежа си този април. Двойката се ожени първо във Вегас през юли, след което направиха по-голяма сватба в дома на Афлек в Джорджия.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

П.Петрова ( преди 1 година )
Сега пък с тази ни занимавате.Зор ми е за Дженифър
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар