IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новата г-жа Афлек: Винаги ще бъда Дженифър Лопес, но вече съм свързана със съпруга си

9 ноември 2022 14 30

Певицата и актриса коментира брака си с Бен Афлек и критиките за приемането на новата фамилия

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Тя е икона! Тя е легенда! Тя е Дженифър Лопес, позната още като Джей Ло, Jenny from the Block, а съвсем отскоро и като г-жа Афлек.

Името на Дженифър Лопес винаги може да намери начин да попадне в заглавията на медиите, но през последните години сякаш го виждахме всеки ден. Напълно заслужено, певицата беше централна тема заради множеството си таланти, доказани както на сцената, така и на екрана. От незаслуженото ѝ пропускане в номинациите за „Оскар“ до първата ѝ номинация за „Златен глобус“ – и двете за филма „Да свалиш Уолстрийт“ – Джей Ло имаше доста бурни две години. Пандемията може да забави целия свят, но не ѝ устрема на Лопес.

В момента тя снима поредния си филм Atlas, в който играе анализатор на военното разузнаване, назначен да преконфигурира потенциално смъртоносна форма на изкуствен интелект. И докато повечето от нас биха описали историята като научна фантастика с голяма доза трилър, Лопес по-скоро гледа на нея като любовно преживяване, което доста прилича на живота ѝ – история за отдаден кариерист, който не намира време за нищо друго, докато на хоризонта не се появи правилният мъж.

Говорейки за правилния човек, няма как мислите ни да не отидат директно към Бен Афлек, за когото Джей Ло се венча тази година цели два пъти. Първо двамата си казаха „Да“ на интимна церемония в Лас Вегас, а след това направиха задължителната звездна сватба в дома на актьора в Савана. Тогава булката смени три рокли, а празненствата бяха цели три дни.

След сватбата Дженифър побърза да се похвали, че вече е сменила фамилията си и хората съвсем спокойно може да я наричат „г-жа Афлек“. Докато голяма част от феновете се зарадваха на решението ѝ, имаше и такива, включително статия в The New York Times, които критикуваха певицата. Според тях, тя е олицетворение на женската сила и феминизма, а с приемането на фамилията Афлек е потъпкала всяко овластяване на жените, за което преди това се е борила.

„Хората все още ще ме наричат Дженифър Лопес. Но сега истинската ми фамилия е Афлек, защото със съпруга ми сме свързани. Ние сме съпруг и съпруга. Горда съм с това. Не го виждам като проблем“, казва тя пред Vogue относно критиките. Попитана дали Бен би приел фамилията ѝ, Дженифър бе категорична, че това няма как да стане, защото не е традиция. „Аз все още контролирам живота и съдбата си и се чувствам силна жена. Но ако наистина искате да знаете как се чувствам относно фамилията, чувствам, че е романтичен ход. Все още носи традиции и романтика и може би аз съм такъв тип момиче“.

Лопес обърна специално внимание за завръщането си към Бен Афлек, което всъщност е било едно пътуване на себеоткриването, което започва преди около 12 години, когато се разделя с Марк Антъни, с когото има близнаци. Това е била най-ниската ѝ професионална и емоционална точка, когато албумите ѝ се провалят, а предложенията за филми не са били това, което е искала. Тогава идва офертата за American Idol, която възражда кариерата ѝ. Оказва се, че живият допир с публиката е това, от което Дженифър и феновете ѝ са имали нужда.

След 20 години чакане: Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха

Звезден маникюр: Джей Ло добави инициалите на Бен Афлек

„Харесваше ми да се срещам с децата и да слушам за техните мечти. Имаше много неща, които хората видяха в това шоу, но повече от всичко те видяха моето сърце и това, че съм готин и забавен човек, че съм добър човек“, казва тя. Допълва, че на екрана или на сцената можеш да сложиш маската и да се представиш за друга личност. В риалити предаване, по думите ѝ, това е невъзможно, защото не можеш по цял ден да се представяш за човека, който не си.

Силата, която намира, за да се пребори с всичките трудности в живота, идва от майка ѝ. Лопес разказва, че Гуадалупе Родригес е била млада, забавна и готина майка, но в същото време е била много стриктна. „Ние я уважавахме, но и се страхувахме от нея“, признава певицата. Допълва, че родителите ѝ я научили за важността от усилената работа и това да бъдеш добър човек.

Категорична е, че не се определя като един от онези измъчени артисти. Признава, че е изпитвала тъга, като всеки друг, но се опитва да се фокусира върху щастливите моменти. Такова е било настроението и около записването на предстоящия ѝ албум, който ще бъде първи от близо десетилетие. Все още не издава заглавието и песните, но е пряко свързан с This is Me – албумът, който Лопес издава преди 20 години, когато се намира в опияняващите ранни дни на връзката си с Бен Афлек.

По думите на певицата, това ще бъде най-разкриващата ѝ работа, която някога е правила. „Това е кулминацията ми както като човек, така и като артист. Хората си мислят, че знаят какво ми се е случвало през годините, но всъщност нямат никаква представа и в повечето случаи имат грешна информация. Сега чувствам, че най-накрая мога да споделя истината“, казва г-жа Афлек.

Освен с множеството филмови и музикални проекти, през последните години Джей Ло обърна специално внимание и на политическата ситуация в Америка. По време на участието си на Супербол заедно с Шакира, тя изведе на сцената няколко латиноамерикански деца, включително дъщеря си Еме, които бяха поставени в светещи клетки и изпяха началото на песента Let's Get Loud. Това действие беше като протест срещу случващото се по границите на страната с Мексико, когато администрацията на президента Доналд Тръмп разделяше деца от родителите им и се говореше, че малчуганите са оставени в затвори.

Казва, че общият ѝ дом с Бен Афлек, в който новото семейство отглежда петте си деца – 14-годишните близнаци Еме и Макс и Серафина, Вайълет и Самюел от брака на Афлек с Дженифър Гарнър – е място, където страстно се обсъждат политическите и гражданските проблеми. „Това поколение е прекрасно осъзнато и ангажирано и бързо разбират кога някой им говори глупости. Искам децата ми да отстояват себе си и нещата, които ги интересуват. Искам всички малки момичета по света да говорят. Да изкажат мнението си. Да кажат, когато нещо не е наред. Да не се страхуват“.

Любов пред целия свят: Бен Афлек се появи в клип на Джей Ло

Второто начало на Бенифър звучи като филмова история. След раздялата си с Ана де Армас, актьорът е помолен да коментира края на връзката между Лопес и Алекс Родригес. След като дава мнението си, той веднага се свързва с бившата си годеница, за да я предупреди, че е говорил за нея. Разговорът им потръгва и двамата започват да се виждат.

„Очевидно не искахме да го правим публично. Но аз никога не съм се страхувала или срамувала да призная, че между нас винаги е имало любов, истинска любов. Хората около мен знаеха, че той е много, много специален човек в живота ми“, казва Лопес.

Признава, че двамата с Афлек са били също толкова изненадани, колкото останалата част от света, да видят, че любовта им всъщност просъществува. По думите ѝ, понякога двама влюбени се разделят, защото вече различията помежду им са твърде големи и всеки трябва да поеме в различна посока. „При нас обаче нещата бяха други. Ние се изгубихме, но се намерихме отново“.

Макар да не използва точно тази дума, може да се каже, че тя и Афлек са в нещо като възстановителен период, всеки по свой начин. Актьорът се бореше с алкохолизма в продължение на 20 години и отскоро вече е напълно трезвен. Ако Лопес трябва да посочи своята зависимост, това е работата ѝ, която винаги е поставяла на първо място. В момента обаче тя се учи да обича себе си и да си казва, че всъщност кариерата не е всичко и човек трябва да се грижи за здравето и психиката си.

Бен Афлек,

Снимка: Getty Images

Що се отнася до отношенията ѝ с бившата съпруга на Бен Афлек, която е до него през по-голямата част от алкохолната му зависимост, Лопес не може да скрие възхищението си. „Тя е чудесен родител и двамата работят толкова добре заедно“, казва тя за Дженифър Гарнър. Все пак се надява, че Серафина, Самюел и Вайълет ще я приемат за приятел и ще видят в нейните очи съюзник и подкрепа.

Макар 14-годишните близнаци Еме и Макс да разполагат с много повече привилегии от майка им, когато е била на тяхната възраст, Лопес все пак се опитва да им предаде съветите на Гуадалупе и да ги превърне в борци, които отстояват себе си и се трудят за успеха.

Бен Афлек и Дженифър Лопес продължават усилено да търсят общ дом

Как Дженифър Гарнър реагирала на годежа на Бен Афлек?

Афлек, от своя страна, се радва, че съпругата му все още търпи пеенето му под душа. За него, привличането, останало толкова силно през годините, се крие не в начина, по който Лопес се е променила, а в начините, по които тя е останала същата. „Това, което виждам в нея е, че тя е запазила онова невероятно сърце, което е изпълнено с безгранична любов. Тя е моята представа за това какъв човек искам да бъда“.

Дженифър Лопес,

Снимка: Getty Images

Въпреки световната си слава в момента, Лопес е прекарала години в борба, за да се утвърди на сцената. „Винаги съм се чувствала като аутсайдер в модата, музиката и киното. Винаги съм смятала, че не принадлежа към групите в Холивуд. Може би това е просто моята несигурност. Не съм асоциална, но по-скоро съм се фокусирала върху моите неща“, казва тя. Допълва, че се опитва да създава повече приятелства и да се приобщава към различни групи.

20 години по-късно, Лопес може все още да не е намерила правилната група от известни приятели, но е намерила любовта в лицето на Бен Афлек. За втори път. Този път завинаги. „Целият ми живот, цялата ми музикална кариера е била свързана само с любов – всеки филм, който избрах, всеки албум, който направих“, категорична е г-жа Афлек.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари