IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сватбеният обет на Бен Афлек към Джей Ло бил дълъг 12 страници

14 септември 2022 18 00

Като сценарий на късометражен филм

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Бен Афлек не спестил думите си към Дженифър Лопес по време на сватбата им.

След като се ожениха първо на интимна церемония в Лас Вегас през юли, влюбените решиха да направят още една сватба през август. Този път събитието се състоя в дома на актьора в Джорджия, а на него присъстваха всички близки и приятели на младоженците. Един от тях е Кевин Смит, който описва деня като „прекрасен“. Сега той споделя малко повече детайли около самата сватба и тридневните празненства.

„Той е един от най-любимите ми писатели в света. Написа обета си, и двамата написаха сами обетите си, но той написа огромна реч, която прочете на Дженифър по време на сватбата. Казаното беше спиращо дъха. И беше дълго. Това беше едно от любимите ми неща – написа реч, дълга 12 страници“, споделя Смит. Допълва, че всяка една дума е била впечатляваща и вдъхновяваща.

52-годишният режисьор казва, че през цялото време е слушал внимателно със сълзи в очите. Според него, дори бездушен робот е щял да се разчувства на церемонията и да повярва в истинската любов. „Беше като приказен край. Дженифър има безупречен вкус, цялото място изглеждаше прекрасно. Тя изглеждаше фантастично. Всички изглеждаха фантастично“, казва още Смит.

По думите му, Афлек не е изглеждал толкова добре през целия си живот. Пошегува се, че актьорът е бил сякаш изваян от Господ в деня на сватбата си. Описа го като щастлив и здрав мъж, който най-накрая е намерил това, което цял живот е търсил. Когато видял Дженифър Лопес да слиза по стълбите и да върви към него по алеята, Бен не можел да сдържи усмивката и вълнението си.

В своя блог Джей Ло сподели малко повече детайли и снимки от сватбата. Тя също така сподели и част от речта, която Афлек е изнесъл по време на церемонията.

„Това е раят. Точно тук. Ние сме в него“, казал актьорът. Оказва се, че репликата е от филма „Те живеят в нощта“, който е режисиран от Афлек. Изпълнителката допълни, че преди години нито един от двамата не е очаквал това да им се случи, но моментът със сигурност е един от най-перфектните в живота им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари