IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дебют като семейство: Дженифър Лопес и Бен Афлек изцяло в черно

14 октомври 2022 14 30

Двамата носеха координирани тоалети на червения килим

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Те блестят, дори и в черно!

Дженифър Лопес и Бен Афлек направиха първата си официална изява като младоженци, появявайки се на дефилето на Ralph Lauren за представяне на колекцията пролет/лято 2023. Събитието беше организирано в Сан Марино, Калифорния, а известната двойка най-накрая приключи с медения си месец и се установи на едно място.

Джей Ло избра дълга черна рокля на бели райета, отличаваща се с дълъг ръкав, дълбоко деколте и висока цепка, от която се виждаха черните ѝ токчета. Тоалетът беше съчетан с черен клъч и черна шапка с широка периферия. Изпод нея се подаваха карамелените ѝ кичури, отметнати на една страна. Бижутата на изпълнителката включваха колие с висулка на ангел и едно по-късо с кръгъл талисман, както и няколко пръстена.

Бен Афлек,

Снимка: Getty Images

До изпълнителката гордо и усмихнато беше застанал 50-годишният ѝ съпруг. Бен Афлек също избра черната гама, за да допълни любимата си. Тоалетът му се състоеше от сако, панталони, риза и вратовръзка, комбинирани с класически черни обувки на малък ток.

Това е първото официално събитие за Бенифър като женена двойка. Двамата присъстваха на събитие, почитащо живота и кариерата на Джи Ар Ридинджър в Маями, но не се появиха пред фотографите на червения килим. Сега обаче Бен и Джен искаха да покажат, че любовта им все още е толкова силна, след като се появиха слухове, че бракът им може да е просто поредния пиар ход, който съвсем скоро ще се провали.

Бен Афлек,

Снимка: Getty Images

След като се венча на интимна церемония в Лас Вегас през юли тази година, двойката направи официална сватба месец по-късно в имението на Афлек в Джорджия. Празненствата продължиха цял уикенд, а Джей Ло смени цели три рокли.

„Предната вечер с Бен се смяхме на факта, че се женим отново на нашата възраст. И двамата сме минавали по този път и вече не сме деца, но някак си ни звучи логично да се оженим пак“, написа Джей Ло в сайта си, след като сподели официални снимки от сватбата.

Любовната приказка за двамата започва през далечната 2000 година, като годежът идва две години по-късно. Само месец преди сватбата през септември обаче Джей Ло отказва да мине под венчилото. Официалната раздяла идва през 2003 година, след което двамата създават собствени семейства. Изпълнителката се омъжва за Марк Антъни, от когото ражда близнаци, а Афлек се жени за Дженифър Гарнър, от която има три деца.

Докато за Бен това е втори брак, Джей Ло го води с няколко обиколки. Тя беше омъжена за Оджани Ноа от 1997 до 1998, за Крис Джъд от 2001 до 2003 и за Марк Антъни от 2004 до 2014 година. Годежите не ги броим, като последният ѝ беше за Алекс Родригес, с когото дори заживяха заедно по време на пандемията.

„Не се женим само един за друг; женим се и за децата, заради които създаваме това ново семейство“, пише още Лопес след сватбата. 14-годишните ѝ близнаци Еме и Макс, както и наследниците на Афлек – Вайълет (16), Серафина (13) и Самюел (10) – бяха сред гостите на сватбата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари