IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гланц за устни и диаманти – в новия маникюр на Джей Ло

8 февруари 2023 10 30

Певицата го направи специално за „Грами“ 2023

БГНЕС

БГНЕС

Джей Ло впечатли с елегантна визия на Gucci, появявайки се на наградите „Грами“. Нейната синя рокля бе украсена с пищно деколте с безброй диамантени висулки. На врата си пък носеше огърлица тип змия на марката Bulgari.

Връчвайки наградата на Хари Стайлс за най-добър поп вокален албум, латино дивата демонстрира и своя лъскав маникюр. Той е направен специално за събитието, като освен блясък, съдържа и дребни бижута за нокти.

Гланц за устни и диаманти. Така Том Бачик определи маникюра, който е създал за Лопес. Той е изключително шикозен, ала не е с по-обемни залепващи се елементи, каквито тя е избирала за други важни изяви.

Маникюр 2023 – минималистичната идея на Джей Ло

„Искахме нокти, които подхождат на нейната рокля на Gucci по свеж минималистичен начин“, каза известният артист, грижещ се за ноктите на певицата и много други звезди от музикалната сцена.

В Instagram маникюристът показа ръката на изпълнителката в по-близък план. На един от пръстите ѝ виждаме как тя е сложила повече от два пръстена с камъни. Но най-голямо внимание привлича нежният лъскав слой, нанесен за основа на всяка плочка. Той се доближава до външния вид на устните, върху които току-що сте поставили нежен гланц.

Върху всеки нокът Бачик е поставил миниатюрни диаманти под формата на лента през дължината на плочките. Те приличат много на лъскавите бижута, които висят от уникалния тоалет на Дженифър.

Дженифър Лопес за раздялата с Бен Афлек: Най-тежкият момент в живота ми

Маникюр за 2023 – дизайните, които да носите през цялата година

Дженифър Лопес посрещна Нова година с перфектната рокля

Макар някои маникюристи да са на мнение, че тъмносиният цвят е по-подходящ за ноктите на Лопес, в съчетание с декорацията, други изтъкват в социалните мрежи, че минималистичната идея е по-подходяща за звездата.

В средата на януари Том показа и прекрасния маникюр с френски върхове, които певицата е пожелала за премиерата на филма Shotgun wedding. Той пасва идеално на нейната гола рокля с жълта панделка, с която тя смая погледите на присъстващите.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари