IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маколи Кълкин е станал баща за втори път

21 март 2023 10 50

Той и Бренда Сонг вече имат един син

Снимка: БГНЕС

Детето звезда в киното Маколи Кълкин стана отново баща. Неговата спътница в живота Бренда Сонг роди второто им дете. Двамата вече имат син, който кръстиха Дакота – в памет на починалата сестра на актьора, която е била блъсната от кола на 29-годишна възраст.

Всъщност второто им дете се е родило преди три месеца. Според Us Weekly любимата на актьора е станала майка в навечерието на празнуването на католическата Коледа през 2022 г. Детето е момче и се казва Картър.

Кълкин и Сонг се запознаха през 2017 г. на снимачната площадка на The Hangover в Тайланд. През януари 2022 г. актьорите се сгодиха официално. Двойката има общ син, който се роди през април 2021 г.

Кълкин стана звезда с участието си във филмите „Сам вкъщи“. Сонг също има артистични изяви от дете като участва в сериала на „Дисни“ „Лудориите на Зак и Коди“.

През 2010 г. участва и във филма „Социалната мрежа“. Снима се и в сериали като Scandal и New Girl. Двамата с Кълкин са заедно от 2017 г. след като заедно се снимат във филма Changeland. Тогава те бяха забелязани да се държат за ръце в увеселителен парк на Хелоуин.

През 2018 година Кълкин спомена, че е готов да има семейство със Сонг. „Тя е добър човек, така че вероятно ще сложа няколко бебета в корема ѝ. Искам да кажа, че определено се опитваме“, каза актьорът в подкаста на Джо Роган. Актьорът от „Сам вкъщи“ е участвал и в епизод от сериала на приятелката си Dollface.

Двойката пазеше в тайна и раждането на първото им дете. Те нямат брак, но са сгодени от 2022 г.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари