IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 месеца без алкохол – Бела Хадид има повод за парти

21 март 2023 09 00

Моделът празнува успеха си с приятели

БГНЕС

БГНЕС

Пет месеца без алкохол отбеляза Бела Хадид. Известният модел сподели видео, с което се похвали с напредъка си.

Красавицата е облякла секси черна рокля, за да отиде с приятели на казино. Именно там е заснела клипа, в който се върти и показва радостта си.

По данни на Daily Mail, Хадид е присъствала на откриването на ресторант в Лас Вегас. Там тя е вдигнала наздравици с безалкохолни коктейли.

@babybella777

5 months alcohol free

♬ Unlock it x better off alone - roxi audios

За повода Бела е с лек опушен грим и прическа с малки къдрици.

Хадид говори открито за ограничаването на алкохола

Бела, която снима най-различни видеа за TikTok, сподели по-рано за това, че в един момент усетила, че трябва да намали консумацията на алкохол.

@babybella777

♬ original sound - Bella Hadid

Работейки в свят, в който има партита и бляскави събития всеки ден, тя призна, че в един момент нейното здраве е било изложено на риск.

Фенове на Бела Хадид се разтревожиха дали няма проблеми с алкохола

Дрю Баримор разказа за пътя към отказването от алкохола

Ужасна кожа след прием на алкохол – вземете витамин С

Моделът призна в интервю пред InStyle по-рано тази година, че в един момент спряла да води нощен живот, за да не се напива.

„Изпих своя справедлив дял. Обичах алкохола и стигнах до точката, в която дори аз започнах, знаете ли, да отменям нощните разходки, че имах чувството, че няма да мога да се контролирам“, разказа тя.

Хадид обясни още, че постепенно е заменила спиртните напитки с такива от нейната уелнес линия. И постепенно усетила положителния ефект от промяната, която е направила.

Красавицата не е първата, която дава пример с това, че е спряла алкохола. Преди да забременее отново, Криси Тейгън неведнъж сподели с последователите си, че е направила същото, за да се погрижи за здравето си.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари