IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм показа как поддържа форма

20 март 2023 14 30

Дейвид е нейното вдъхновение във фитнеса

Getty

Getty

Виктория Бекъм гони 50-те, но сякаш нейната фигура въобще не се е променила през последните няколко години. Дизайнерката е известна с това, че спазва стриктен режим на хранене. С него тя постига перфектното тяло. Ала има още нещо, на което разчита – тренировките за корем.

Звездата показа, че не само спортува под зоркото око на мъжа си, но и самият той се включва в нейната рутина.

Г-жа Бекъм дава поглед към упражненията си за коремни мускули, споделяйки видео от своята обща тренировка с нейния мъж. Тя е създадена от треньора на много знаменитости Боби Рич.

Виктория сподели в Instagram как с нейната основна мотивация – Дейвид, правят различни повдигания на краката, за да натоварят коремните мускули.

Г-жа Бекъм има железен режим

Докато 48-годишната Виктория е в стилен спортен екип в черно, нейната половинка показва татусите си, носейки само шорти.

Последователите на двойката отбелязаха колко добри партньори за фитнес са те.

Ако се върнем назад в годините, ще видим, че нейната фигура не се е променила кой знае колко, откакто Виктория бе част от групата Spice Girls.

Дейвид Бекъм стартира своя марка алкохол

Бруклин Бекъм и Никола Пелц събират пари за свой дом

Звездна мода: Семейство Бекъм превзеха Париж

От години Пош Спайс започва деня си с топла вода и няколко лъжици ябълков оцет на гладно – за по-добро храносмилане. За закуска пък си приготвя смути от ябълки, лимон, киви, спанак и други сезонни плодове и зеленчуци. Понякога похапва и кълнове с бадемово мляко.

Пилешко филе и скариди или риба с броколи, боб и грах е онова, което съпругата на Дейвид Бекъм предпочита за обяд. Той разкри наскоро, че от цели 25 години тя яде една и съща риба – грилована със задушени зеленчуци.

Освен упражненията за корем, Виктория обича да тича по 5 километра сутрин. Въобще, преди да отиде в офиса, тя отделя поне един час за тренировки във фитнеса.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари