IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красавецът Александър Скарсгард с подаръци за първородното си дете

22 март 2023 08 40

Актьорът най-сетне каза, че приятелката му Тува Новотни е родила

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Александър Скарсгард вече може да добави и бащинство към всичките награди, които притежава в резюмето си.

46-годишният шведски актьор каза пред Entertainment Tonight, че е посрещнал първото си дете от приятелката си Тува Новотни. Щастливата новина беше споделена по време на премиерата на четвъртия сезон на сериала „Наследници“ този понеделник. Скарсгард беше сам на червения килим, като Новотни най-вероятно е останала вкъщи, за да се грижи за новороденото. Актьорът само благодари за поздравленията, отправени към него от журналистите, но не сподели повече подробности за бебето.

Според ET, Скарсгард е показал пред камерите малка плюшена играчка, която е получил като подарък за детето си. „Получих това на червения килим. Благодаря ви от сърце“, сподели той пред журналистите.

Официалното потвърждение на новината идва, след като Скарсгард и приятелката му бяха забелязани с бебето още през ноември. Тогава двамата напускаха ресторант в Лондон, като Новотни буташе детска количка, а актьорът държеше в ръцете си бебето, увито в топло одеяло. До този момент обаче нито един от двамата родители не потвърди щастливата новина, но очевидно Скарсгард вече не може да крие вълнението си.

За актьора от „Големите малки лъжи“ това е първо дете, докато Новотни вече има опит с възпитанието, тъй като е майка на 16-годишната Ела, която се ражда от връзката ѝ с Николай Бейрум Лербруген. Актрисата показа наедрялото си коремче за първи път на червения килим на наградите на шведското списание Elle през миналия април.

Скарсгард и Новотни не говорят много за връзката си и рядко може да ги видите заедно на светски събития. Актьорът е признавал в интервюта, че най-важното за него в един партньор е чувството за хумор. „Това е номер едно в списъка ми, със сигурност. Да бъдеш забавен и умен е много важно“, казва той още през 2009 година.

През 2017 година споделя в друго интервю, че се вижда като баща след няколко години. „Искам да победя своя баща. Той има осем деца, така че трябва да се захващам за работа“, пошегува се актьорът. Допълва, че баща му е имал деца през 70-те, 80-те, 90-те, 2000-те и 2010-те години. Въпреки че признава, че у дома е било истинска лудница, Скарсгард е категоричен, че обстановката е била забавна и щастлива. „Имаше много хора и кучета, които постоянно тичаха. Беше една голяма бохемска фамилия“, спомня си той.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари