IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Мадона призна: Аз съм нищо без семейството си

23 март 2023 08 40

Лурдес Леон засне ново видео към своята първа песен Love Me Still

Getty Images

Getty Images

Дъщерята на Мадона – Лурдес Леон, призна в последния си пост в Instagram: „Аз съм нищо без семейството си“. Звездната наследница публикува мрачни кадри зад кулисите, които са направени по време на снимките за музикалното видео на дебютната ѝ песен – Love Me Still.

Една от снимките показва 26-годишната Лурдес да се излежава на тревата с колегите си Джейми, Хенри Чесли и Скарлет Костело. Друга емоционална снимка показва Лурдес, чието галено име е Лола, да пуши цигара докато нейните колеги я вдигат във въздуха. Снимките са дело на фотографа Джейкъб Уейлър, както става ясно от профила на Леон в социалната медия.

Последната публикация на единствената биологична дъщеря на Мадона идва седмици след като тя беше уловена да закъснява за модно шоу на Marc Jacobs, а впоследствие охраната да отказва да я пусне. В същото време Лурдес е лице на кампанията на модната марка от пролетта на 2021 г.

Вестник DailyMail написа: „Охранителите на входа ѝ казаха, че не могат да я пуснат, но е добре дошла за второто шоу в 19:00 часа“. Медията написа, че Лурдес се е появила точно в 18:00, когато е започвало ревюто.

Лурдес е първото от 6-те деца на Мадона, като се появи от връзката на поп иконата с нейния фитнес инструктор – кубинецът Карлос Леон. Лола веднъж каза в интервю с Деби Мазар за списание Interview, че супер известната ѝ майка не я глези изобщо. Тя каза: „Ние не получаваме никакви подаяния в моето семейство.“

Тя все пак призна: „Очевидно е, че съм израснала с изключителни привилегии. Това не може да се отрече. Но мисля, че майка ми направи всичко възможно да не ни разглезва“.

Тя добави: „Освен това имам чувството, че ако оставя родителите си да плащат за всичко мое, това ще им даде власт върху мен. Майка ми е такъв маниак на тема контрол и винаги се е опитвала да ме контролира. Затова се опитах да стана напълно независима финансово от нея веднага щом завърших гимназията“.

Лурдес започна публичната си кариера първо като модел, но напоследък следва стъпките на майка си в музиката.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари