IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Мадона, Лурдес Леон, дефилира с дяволска рокля

20 февруари 2023 14 50

Месецът започна трудно за брюнетката, след като не я допуснаха на ревюто на Marc Jacobs

Getty Images

Getty Images

Дъщерята на Мадона, Лурдес Леон, се появи на котешката пътечка в дяволска рокля. Звездната наследница дефилира в сряда в модното шоу на дизайнера Луис де Хавиер, което се проведе в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Лурдес изглеждаше възхитително в минироклята, с дяволски рога. Леон, която започна да прави музика под псевдонима Лолахол, излезе на модния подиум в къса червена рокля, украсена с дяволски рога в зоната на бюста, която беше допълнена стилно с бейзболна шапка, закрепена с... още едни рога.

Сексапилният тоалет разкриваше някои от множеството татуировки на дъщерята на иконата на поп музиката. Видя се, че Лурдес има татус с пеперуди на деколтето си, както и имената на брат си Дейвид и сестра си Мърси на лявата си ръка, както и много подходящата за случая сатанинска татуировка на десния ѝ бицепс.

Брюнетката е най-голямото дете на Мадона като се роди от връзката ѝ с нейния фитнес треньор Карлос Леон. Освен Лурдес в дяволска стилистика на модния подиум се появи и бившата приятелка на Кание Уест – Джулия Фокс, която носеше подобен ансамбъл, но изработен от деним.

Пикантното шоу беше представено от канала Pornhub, а дизайнерът Де Хавиер сподели за събитието в съобщение в своите Instagram Stories.

Лурдес направи своя дебют като модел през 2018 г. за ревюто на Gypsy Sport. Освен това тя е позирала в редица кампании, включително за Marc Jacobs, Savage X Fenty и любимия на Мадона дизайнер – Jean Paul Gaultier. Миналата седмица Леон започна трудно Седмицата на модата в Ню Йорк, когато се появи късно за шоуто на Jacobs в Park Avenue Armory на 2 февруари. Вратите вече бяха затворени при пристигането на Лурдес и на нея ѝ беше отказан достъп до модното шоу, въпреки че е дете на звезда и въпреки близките си отношения с дизайнера.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Една ( преди 1 година )
Дяволски грозна и неприятна гледка.Ако не беше щерка на Мадона никой нямаше да я погледне втори път.Ама сега якото пробутва е.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар