IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Мадона, Лурдес Леон, беше изгонена от дефилето на Marc Jacobs

5 февруари 2023 14 30

Очевидно известната фамилия невинаги отваря вратите

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

През последната година на преден план излезе терминът „непо бебе“, който се използва като обида за поколението на известни личности, което се добира до слава и пари без завидни таланти. Докато част от децата на звезди наистина разчитат само на фамилията си, други успяват да отговорят на очакванията и създават успешна кариера.

Кая Гербер, Лени Клум, Зоуи Кравиц, Дрю Баримор са от страната на успешните деца, докато Бруклин Бекъм, Уилоу и Джейдън Смит могат да бъдат обявени за „непо бебета“ в истинския смисъл на думата. Последните трима нямат много успехи зад гърба си, но по някакъв начин печелят милиони от рекламни договори и кампании в социалните мрежи, само защото са с известни фамилии.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bekia Moda (@bekiamoda)

Някъде по средата е Лурдес Леон. Не може да се отрече, че момичето има талант и бъдеще в модата, но също така вратите ѝ бяха отворени заради известната ѝ майка. Мадона помогна много в началото на кариерата на дъщеря си, която очевидно е тръгнала по нейните стъпки, ако става дума за създаване на провокация и скандали.

Едни врати обаче останаха затворени за Лурдес, които са и доста важни за бъдещето ѝ. Оказва се, че фамилията невинаги работи в твоя полза, особено когато закъсняваш за събитие, на което си специално поканен. Така се случи с Леон в четвъртък, когато тя не успя да влезе на дефилето на Marc Jacobs в Ню Йорк, защото не пристигна навреме.

@mickmicknyc Drama outside the #marcjacobs fashion show as #lourdes wasn’t allowed in after arriving exactly as the show started #nyfw #nyc #nycfashion #madonna ♬ original sound - New York Mickey

Ситуацията се случва две години, след като Лурдес беше избрана за едно от лицата на пролетната кампания на Jacobs през 2021 година. И за нещастие на моделката и изпълнителка, всичко беше записано на видео и публикувано в социалните мрежи.

Клип, публикуван от профил в TikTok, показва как Лурдес се опитва да влезе в залата на събитието, но е спряна от охраната още на стълбите. Според обяснението от глас зад кадър, дъщерята на Мадона е пристигнала в 18:00 местно време, точно когато започвало дефилето. Това означава, че гостите е трябвало да бъдат поне час по-рано, за да може да се настанят и всичко да започне нормално.

Опитвайки се да покаже малко повече звезден статус, пристигайки късно, Леон беше посрещната от затворени врати и категорични охранители, които обясниха, че събитието вече е започнало.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Докато Лурдес се опитваше да намери начин, за да влезе в залата, случайни минувачи и фенове казваха на охраната, че трябва да я пуснат, защото е звезда. И техните опити обаче бяха неуспешни, което накара дъщерята на Мадона да приеме загубата и да си тръгне, криейки лицето си от камерите.

Дъщерята на Мадона – Лурдес и Риана в гореща фотосесия

Дъщерята на Мадона: Не съм бездарно, богаташко дете

Дъщерята на Мадона – Лурдес Леон, се разголи за Marc Jacobs

Макар да беше закъсняла, Леон се беше подготвила за дефилето, обличайки дънков ансамбъл, допълнен с дънково палто, което се спускаше по ръцете ѝ. Чифт бели високи ботуши осигуриха допълнителна височина на моделката, а визията беше завършена с дънкова чанта.

@people #Lourdes was #RaisedBy #Madonna ?✨? #parenting #MotherDaughter #singer #icon #legend ♬ original sound - ✨Just vibe✨

Проведено в историческата сграда Оръжейна палата на Парк Авеню, дефилето на Marc Jacobs беше посетено от известни имена като Емили Ратайковски, Ники Хилтън и Ашли Греъм, които пристигнаха навреме и бяха допуснати в залата.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари