IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Веднъж Моника, завинаги Моника – Кортни Кокс почисти звездата си на Алеята на славата

23 март 2023 15 00

Актрисата реши да избърше звездите и на част от своите приятелки

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ако сте фенове на сериала „Приятели“, няма как да не сте запознати със странностите на всеки един от героите. Ситкомът дори посвещава цял епизод на това, като част от групичката от шестима души си обещават в началото на новата година, че всеки от тях ще се опита да забрави за своя навик поне за кратко. Разбира се, това не им се получава, но пък е забавно да ги гледаме как се опитват.

Ако пък не сте запознати за какво ви говоря, ще ви дам малко разяснение. Чандлър се съгласява да не прави иронични коментари, Рейчъл – да не клюкарства, Рос – да не повтаря хората граматически, а Моника казва, че няма да се притеснява, ако има нещо неизчистено. Само Джоуи и Фийби остават далеч от тази трудна задача, като не смятат, че имат трески за дялкане и пороци, които да оставят в старата година.

Оказва се обаче, че персонажите толкова много са се сраснали с истинските актьори, че в реалния живот те правят неща, които сме виждали в „Приятели“. Вземете например Кортни Кокс, която влиза в ролята на чистофайницата Моника. Актрисата толкова много си харесва героинята, че създаде собствена марка за дома, а сега се впусна да чисти обществените улици на Лос Анджелис. Добре де, тротоара. Един известен тротоар.

Преди няколко дни Кокс сподели видео в социалните мрежи на фона на песента 9 to 5 на Доли Партън, показваща как чисти новопоставената си звезда на Алеята на славата в Холивуд. Тя също така насърчава преминаващите да не стъпват върху нея, за да не я мърсят допълнително.

„Стъпвате точно на звездата, а можете спокойно да я заобиколите“, шегува се Кокс с един от преминаващите, докато старателно търка новата си придобивка.

Чистенето обаче не спира дотук. Като една истинска Моника, Кортни не може да спи спокойно, докато не се увери, че всичко около нея е в бляскав и представителен вид. Именно затова тя реши да почисти и съседните звезди на Алеята на славата, които са на близките ѝ приятелки Лора Дърн, Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун. „Някой трябваше да го направи“, пише тя в описанието. 47-годишната Уидърспун не пропусна да благодари за услугата, а комикът Дейвид Спейд беше разочарован, че Кокс е пропуснала да изчисти неговата звезда.

Кортни Кокс получи своята звезда на Алеята на славата в края на февруари тази година на специална церемония, включваща речи от Лора Дърн, Дженифър Анистън и Лиса Кудроу. В общата си реч, екранните Рейчъл и Фийби заявиха, че се чувстват горди да нарекат Кортни своя приятелка, колежка, семейство и сестра.

„Да бъдеш приятелка с Кортни означава да бъдеш част от нейното семейство. Тя е виновна за тази връзка. От началото, когато се запознахме, тя беше грижовна, мила и заинтересувана от всичко, свързано с нас“, казва Анистън.

Лиса Кудроу добави, че е ужасно горда, че познава Кокс, добавяйки че актрисата е определение за истински красив, талантлив и, което е най-важно, много добър и качествен човек.

Кой лъже в историята: Кортни Кокс, принц Хари и едни вълшебни гъби

Приятелство завинаги – Дженифър Анистън и Лиса Кудроу подкрепиха Кортни Кокс

Кортни Кокс, Лора Дърн и децата им с еднакви татуировки

В своята собствена реч Кокс благодари на всичките си приятели за подкрепата, която получава от тях през годините. „Обичам ви страшно много и е много хубаво, че излязохте и показахте на общността това, което правите за мен зад затворени врати“, сподели актрисата.

Пред списание People след церемонията Кортни заяви, че всичките дами на церемонията са нейни близки приятелки, които са се превърнали в семейство и сестри.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари