IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кортни Кокс за лицевите филъри: Не осъзнаваш, че изглеждаш зле

13 март 2023 08 30

Актрисата споделя повече за инжекциите и остаряването

Снимки: Getty Images/БГНЕС

Снимки: Getty Images/БГНЕС

Кортни Кокс е решена да не крие нищо от феновете си, когато става въпрос за опита ѝ с лицевите филъри.

Актрисата, чийто нов филм „Писък 6“ вече е в кината, участва в поредния епизод на подкаста Glass Angeles, където говори откровено за остаряването с помощта на филъри и какво ѝ е сегашното мнение относно козметичните операции, направени в миналото. По думите ѝ, като млада е смятала, че изглежда доста състарена в лицето, което предизвиква и желанието за използване на филъри и операции, които изпъват кожата и осигуряват по-младежки вид.

„Това е ефект на доминото. Не осъзнаваш, че изглеждаш зле, така че продължаваш да правиш още и още неща, защото за себе си изглеждаш добре и нормално“, казва Кокс в клип, споделен в социалните мрежи. Допълва, че тогава не е осъзнавала как е изглеждала за външния свят и просто е продължавала да си слага още филъри, които в даден момент оказали своето влияние на визията ѝ.

Кортни споделя, че е объркала много неща в миналото си, но използването на козметични операции е била една от най-големите ѝ грешки. За нейно щастие, филърите могат да се махат, като тя се подлага на няколко операции, за да възвърне естествената си визия и да започне да се харесва такава, каквато е. В момента Кокс няма никакви подобрения по лицето и остарява с грациозност.

Признава, че се шокира, когато гледа свои стари снимки. „По това време смятах, че изглеждам добре, а сега не мога да повярвам колко зле всъщност са били нещата“, казва тя в подкаста. Допълва, че споделя историята си, за да покаже на всички млади дами, че всъщност остаряването не трябва да е нещо, от което те е страх, а е добре да се приеме с отворени обятия, защото е естествен процес в живота.

Според Американския съвет по козметична хирургия, дермалните филъри са гелоподобни субстанции, инжектирани под кожата за придобиване на обем и изглаждане на фините линии и гънките. Те могат да се използват и за подобряване на контурите по лицето.

Въпреки че Холивуд и козметичната хирургия отдавна вървят ръка за ръка, все повече звезди, включително Дженифър Лопес, Камерън Диас и Паулина Порижкова, се обединяват против постигането на младолик вид чрез ботокс и филъри.

Кортни Кокс каза, че е обмисляла дори да сподели снимка преди и след премахването на филърите, но публицистите ѝ не ѝ позволили. По този начин тя е искала да покаже на света, че всъщност естествената визия в повечето случаи е по-добрата алтернатива, отколкото подлагането на множество операции, които впоследствие може да се окажат огромна грешка. „Не го осъзнаваш докато не се опариш“, казва актрисата.

Фотобомба: Кортни Кокс отново е Моника Гелър

Кортни Кокс: Моника Гелър щеше да е горда с мен

Приятелки завинаги: Дженифър Анистън и Кортни Кокс подкрепиха важни каузи

Това обаче не е първият път, в който Кокс говори за горчивия си опит с козметичните процедури. През февруари 2022 година тя даде интервю пред Sunday Times, където споделя, че е мразела постоянните спекулации в медиите относно външния си вид. Именно хорското мнение, което постоянно чувала, я е накарало да премахне филърите си.

„Има момент, в който осъзнаваш, че се променяш и остаряваш. Опитах се да преследвам младостта в продължение на години. Тогава не осъзнавах, че изглеждам странно заради филърите и правех неща с лицето си, които сега не бих направила“, категорична е звездата.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари