IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приятелство завинаги – Дженифър Анистън и Лиса Кудроу подкрепиха Кортни Кокс

1 март 2023 11 00

Екранната Моника получи своята звезда на Алеята на славата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Преди повече от 20 години на малкия екран се появи ситком, който промени изцяло комедийния телевизионен жанр. Шестима приятели превърнаха седенето в кафене в приятно занимание, показаха, че приятелството може да е много по-силно от семейните връзки и единственото, което ти трябва на този свят е малка група хора, които са до теб, въпреки трудностите на живота.

„Приятели“ е известен по целия свят и наистина трябва да сте живели в пещера, ако не сте гледали поне един епизод. Може да не сте му фен, но ситкомът толкова пъти е пускан по телевизията, че поне веднъж сте попадали на смеха на публиката, предизвикан от Чандлър, Джоуи, Моника, Фийби, Рейчъл или Рос. А ако сте фен, много добре знаете на какво ни научи „Приятели“ и колко трудно беше да си кажем сбогом с героите му.

Докато зрителите затвориха за последно лилавата врата на апартамента в Ню Йорк през май 2004 година, то актьорите продължиха да поддържат приятелски отношения и до днес, доказвайки че наистина може да съществува приятелство в Холивуд. Те често си ходят на гости, подкрепят се във важните моменти и дори присъстват на семейни празници или пък са кръстници на децата в групата.

Поредното доказателство за истинското приятелство, особено между дамите от „Приятели“, бе дадено преди ден в Лос Анджелис. Тогава, под лекия дъжд, Кортни Кокс получи своята напълно заслужена звезда на Алеята на славата. До нея бяха най-важните хора в живота ѝ – дъщеря ѝ Коко и приятелят ѝ Джони Макдейд, както и две много познати личности – Дженифър Анистън и Лиса Кудроу.

Анистън и Кудроу, които влизат в ролите на Рейчъл Грийн и Фийби Буфе в емблематичния ситком, изнесоха специална реч в чест на приятелката си, след което ѝ помогнаха да разкрие звездата си. Според официални източници, звездата на Кортни е само на няколко сантиметра от тази на Анистън.

„За нас е чест да бъдем тук и да говорим за теб като твои колеги, приятели, семейство и сестри“, започна Дженифър, след което Кудроу отбеляза, че трите се познават почти от 30 години. Това обаче не се хареса на Анистън, която шеговито отбеляза, че най-вероятно има грешка в сценария и няма как да е минало толкова време от първата им среща. Всъщност трите дами ще отбележат 30-ата годишнина от първата си среща следващата година, след като започват заедно „Приятели“ през 1994 година.

Анистън продължи и каза, че приятелството с Кортни бързо се превръща в семейна връзка, като актрисата е човек, който постоянно се грижи за другите и ги взима под крилото си. „От момента, в който се запознаеш с нея, тя е топла, грижовна, обичаща и се интересува от всичко, което се случва с теб“, разкрива Дженифър.

Спомняйки си, че Кокс е била единствената известна в актьорския състав на „Приятели“ през 1994 година, Дженифър отбеляза, че актрисата по никакъв начин не се е държала надменно, нито е използвала името си за по-голямо възнаграждение. Напротив – именно тя е била човекът, който е казал на останалите, че това е едно малко семейство и всеки трябва да подкрепя другия.

„Тези умни думи наистина ми се забиха в главата. Те ме придружаваха по пътя към превръщането ми в млада жена и ми помогнаха да създам връзки, които уважавам и до днес“, казва още Анистън.

След като Кудроу шеговито отбеляза, че микрофонът никога не сочи към нея и трябва да се провиква, за да бъде чута, Дженифър я остави да говори. Тогава екранната Фийби каза, че Кортни е една от основните причини целият екип на „Приятели“ да бъде толкова сплотен през всичките 10 години на екран.

„Кортни, искаме да ти кажем колко много се гордеем с теб. Ти си определение за истински красив, талантлив и най-важното, наистина добър и земен човек“, каза Кудроу.

Лиса Кудроу: Има един човек от „Приятели“, за когото бих направила всичко

Приятелство завинаги – Кортни Кокс, Лиса Кудроу и Дженифър Анистън

Лиса Кудроу: Кортни и Дженифър бяха първите, които ме подкрепиха след смъртта на мама

От своя страна, Анистън завърши с благодарност към Кортни, която винаги ги е карала да се смеят. „Гледайки те на екрана и в живота като цяло, мога да кажа, че ти си един от най-забавните хора на планетата. Нищо не ме прави по-щастлива от шегите на Кортни и тя винаги ни кара да се усмихваме, така че благодаря ти. Гордеем се с теб, обичаме те и ти си нашата сестра“, каза актрисата.

И трите дами изглеждаха стилно за събитието, носейки дълги черни палта. Докато Дженифър и Кортни бяха изцяло в тъмната гама, то Кудроу създаде малко контраст във визията си, обличайки бежова блуза.

По време на своята благодарствена реч, Кокс заяви, че приятелките ѝ са едни от най-важните хора в живота ѝ и се радва, че ги е срещнала. Тя също така благодари на Лора Дърн, която също беше сред специалните гости.

След като получи звезда на Алеята на славата, сега Кортни Кокс се готви за поредната си премиера. На 10 март по световните екрани ще се завърти шестата част от поредицата „Писък“, където актрисата влиза в ролята на Гейл Уедърс.

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари