IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиса Кудроу: Има един човек от „Приятели“, за когото бих направила всичко

1 април 2022 11 00

Кого от колегите си актрисата поставя на първо място

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Лиса Кудроу изпитва любов към всичките си колеги от „Приятели“, но има един човек, за когото би направила абсолютно всичко.

По време на гостуването си в предаването на Елън Дедженеръс, актрисата участваше в игра, в която трябваше да попълни празно място в зададените ѝ изречения. Когато се появи фразата „Бих направила всичко, което ... ме попита“, Кудроу въобще не се замисли за отговора. „Кортни Кокс“, каза тя възможно най-бързо. Допълни, че това е бил един от най-лесните ѝ отговори.

Дедженеръс обаче продължи темата, като попита дали Кортни Кокс се нарежда дори пред сина на Лиса. След кратко обмисляне, актрисата заяви „Да. Знаеш ли, ако той ме попита нещо неуместно, сигурно ще трябва да му откажа“. Ако обаче неуместната молба идва от Кокс, Кудроу би се съгласила, защото колежката ѝ е зряла жена и може да ѝ се има доверие. „Всъщност, синът ми вече е възрастен, така че и на него мога да му имам доверие“, допълни тя. По-късно смени отговора си от Кокс на сина си Джулиън.

Друг въпрос, зададен към екранната Фийби, беше „Кой от колегите ти в „Приятели“ би изпратил неуместна шега?“. Кудроу веднага отговори, че това е тя, защото често има погрешно мнение за снимките, които вижда в интернет. Затова изпраща нещо, което смята за смешно, но малко по-късно приятелите ѝ казват, че то означава съвсем друго.

Лиса Кудроу заедно с Кортни Кокс, Дженифър Анистън, Мат ЛеБланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър участваше в сериала „Приятели“ от 1994 до 2004 година. Той се превърна в един от най-успешните ситкоми на всички времена, като епизодите му се излъчват и до днес по всички страни в света. Актьорите получиха прозвището „Великолепната шесторка“, като заплатите им достигат до 1 милион на епизод в последните два сезона от ситкома.

Кортни Кокс

Снимка: Getty Images

Въпреки че няма да видим нови епизоди, любимците ни от екрана се събраха на специална среща, организирана от HBO през миналия май. Те си спомниха за едни от най-забавните и любими моменти по време на снимките, като се разходиха и из оригиналната снимачна площадка. Кудроу разкри и защо нови епизоди, които да включват оригиналния актьорски състав, най-вероятно никога няма да се появят.

„Веднъж чух създателите на сериала да казват, и съм напълно съгласна с тях, че шоуто е приключило по чудесен начин. Животът на всички герои се е наредил. Ще трябва да развалят тези хубави неща, за да има нови истории. Не искам щастието на когото и да е да бъде развалено“, казва актрисата.

Приятели -

Снимка: Getty Images

Може да гледате Лиса Кудроу в сериала Better Nate than Ever, който прави премиерата си на 1 април по Disney+.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари