IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фотобомба: Кортни Кокс отново е Моника Гелър

11 декември 2022 18 00

Актрисата изненада фенове на диванчето от „Приятели“

Getty

Getty

Кортни Кокс доказа за пореден път, че е изключително земна и не се притеснява от срещи с фенове. Актрисата отново влезе в образа на Моника Гелър, за да направи фотобомба за почитатели на „Приятели“.

Звездата, изиграла готвачката с непоклатими принципи в популярния сериал, сподели видео в Instagram, направено в студиото, където все още се пазят емблематичните декори за хитовата продукция.

„Работя в Warner Bros и си помислих, че това ще е подходящ момент да изненадам някои фенове на „Приятели“ и да направя фотобомба на снимките им“, сподели Кокс.

„Боже мой!!! Това е Моника!!!“

Точно като Гелър, която често крои пъклени планове за приятелите си, Кортни отива край едно от местата, което бива посещавано от множество туристи всеки ден. Там, освен култовият фонтан от сериала, е и диванчето, около което се случва голяма част от действието в „Приятели“. И решава да се скрие зад него.

Когато идват фенове, за да се снимат на въпросната локация, тя изскача зад гърба им и така се появява на кадрите. Те обаче научават това, едва когато екскурзоводът им дава телефоните, за да видят какво е излязло.

„Боже мой!!! Това е Моника!!!“, в момента?“, казва младо момиче, което избухва в сълзи, виждайки Кортни Кокс на своята снимка. После самата тя я прегръща, докато тя още не може да повярва, че е видяла любимата си звезда.

Моника правеше и кафе за феновете

Кокс не за първи път изненадва туристи, дошли да видят декорите на сериала, с който тя доби по-голяма популярност. Миналата година тя влезе в кафенето Sentral Perk, където сама приготви топли напитки на фенове, дошли да отпият от любимото на нея и Рейчъл лате.

Кортни Кокс: Матю Пери беше под голямо напрежение по време на „Приятели“

Кортни Кокс отново като Моника – не дава апартамента на „Приятели“

Дженифър Анистън към Кортни Кокс: Ти си моят специален човек

За още новини от света на киното последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари