IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Матю Пери: Иска ми се с колегите от „Приятели“ да се виждаме по-често

23 ноември 2022 10 40

Книгата му съвсем скоро ще се появи и на българския книжен пазар

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Повече от две десетилетия след началото на сериала„Приятели“ и 18 години след официалния му край, Матю Пери все още пази топли чувства към колегите си и винаги ще бъде насреща, когато им потрябва.

В своята автобиография „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“ актьорът споделя своите мисли за дългогодишната си приятелка Дженифър Анистън и останалите от актьорския състав на емблематичния за 90-те ситком, заявявайки че би искал по-често да се събира с любимата си група.

Попитан за приятелството си с Анистън, Пери заяви пред Access Hollywood, че двамата са в чудесни взаимоотношения и тя е прекрасна дама. За негово съжаление обаче връзката му с останалите от сериала не е толкова близка и срещите им са доста по-редки. Освен с Анистън, Пери си партнира с Дейвид Шуимър, Мат ЛеБланк, Кортни Кокс и Лиса Кудроу. Всички те се събраха миналата година за специален епизод на „Приятели“, в който си спомниха за всички моменти, споделени на снимачната площадка.

„Приятели“ -

Снимка: Getty Images

„Не се виждаме толкова често. Иска ми се групата да си прави по-чести срещи, но Дженифър е най-прекрасна от всички“, каза още Пери. Думите му за Анистън са потвърдени и в новата му книга, която съвсем скоро трябва да излезе и на българския книжен пазар. В нея Матю казва, че колежката му е била първата от цялата група, която е говорила с него за зависимостта му и го е накарала да потърси помощ. Пери допълва, че всеки един от актьорския състав в оказал влияние върху възстановяването, но ролята на Дженифър е била най-голяма.

В интервю пред списание People, той споделя, че приятелите му са били много търпеливи и разбиращи сериозността на ситуацията. Сравни периода с процес при пингвините, когато всички останали подкрепят болния член и вървят с него рамо до рамо, докато той не се научи да върви сам. „Точно това направиха колегите ми с мен“, категоричен бе Пери.

Относно личната си битка със зависимостите, актьорът призна, че е използвал хумора като способ за преодоляването им. Именно затова е вярвал, че „Приятели“ ще се превърне в основното спасение, но за негово съжаление, нещата не протичат по този начин. Напротив – сериалът всъщност се превръща в катализатор на проблемите и Пери навлиза все по-дълбоко в тъмната дупка, от която в един момент е имал чувството, че няма да излезе.

Когато е на 49 години, Матю е на крачка от смъртта заради стомашно-чревна перфорация. Той скрива това от публиката, но в книгата си признава, че е прекарал седмици в борба за живота си, след като дебелото му черво се спуква от прекомерна употреба на опиати. Остава в кома две седмици и цели пет месеца в болницата, след което е трябвало да използва колостомна торба в продължение на девет месеца.

„Когато бях приет в болницата, лекарите казаха на семейството ми, че имам 2% шанс да оцелея. Бях поставен на ЕКМО – машина, която замества сърцето и дробовете ти. Казват ѝ „Дева Мария“. Никой не оцелява след процедурата“, пише Пери. Той обаче успява да оцелее, като това е моментът, в който започва да се грижи по-добре за себе си и за здравето, отказвайки се от алкохола и опиатите.

В книгата си актьорът казва още, че е имал симпатии към Дженифър Анистън, но надеждите му за нещо романтично с нея са се изпарили след сватбата ѝ с Брад Пит. Въпреки че двамата си остават просто приятели, Пери споделя, че все още поддържа контакт с колежката си и тя му е помогнала най-много не само в битката срещу зависимостта, но и във възстановителния процес. “Тя беше тази, която най-много ми помогна. Наистина съм ѝ благодарен за това“, казва той пред Даян Сойър.

Матю Пери – от ръба на смъртта до мисълта за семейство

Елизабет Хърли за снимките с Матю Пери: Беше кошмар

Матю Пери показа изненадваща ненавист към Киану Рийвс

Книгата на Матю Пери „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“ вече е на пазара в чужбина и съвсем скоро се очаква да пристигне и в България.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари