IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елизабет Хърли за снимките с Матю Пери: Беше кошмар

14 ноември 2022 08 40

Актрисата все пак пази и хубави спомени с колегата си

БГНЕС

БГНЕС

„Беше кошмар!“. Така Елизабет Хърли определи работата си с Матю Пери във филма Serving Sara. Звездата се върна назад във времето, за да разкаже за напрегнатия период, в който нейния колега се борел с наркотиците и алкохола, докато работи в киното.

57-годишната актриса разкри пред Yahoo!, че тя и звездата от сериала „Приятели“ трябвало да си партнират в пика на неговите зависимости. И поради този факт не всичко протичало гладко. Но тя все пак пази и хубави спомени с него.

„Ако трябва да бъда честна, беше кошмар да работя с него по онова време и както вече е известно, филмът ни беше спрян поради пристрастяването му“, каза тя, говорейки за продукцията от 2002 г.

„Бяхме във форсмажорни обстоятелства и трябваше всички да седим вкъщи и да въртим палци за известно време“, отбеляза тя, добавяйки, че не била доволна особено от това, че прекъснали снимките.

От екипа на продукцията трябвало да премахнат всички предварително заснети сцени с Матю Пери. Според Хърли, все пак, след неговата двумесечна рехабилитация, с него се работело по-добре.

„Беше трудно, очевидно той имаше тежък период, но той все още беше много чаровен и прекрасен човек, с когото да работим“, продължи звездата от „Остин Пауърс“. И изтъкна, че неведнъж наблюдавала как Пери страда.

Матю говори за зависимостите в книгата си с мемоари

Наскоро актьорът пусна своята книга „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“. Именно там той говори, че не бил „цвете за мирисане“, когато започнал снимките с Хърли. И допълва, че тя и режисьорът Реджиналд Хъдлин са били доста ядосани заради постъпките му.

„Разбира се, филмът така или иначе пропадна“, написа актьорът за филма, който трябваше да заснеме за втори път.

„Платиха ми 3,5 милиона долара, за да снимам филма и бях съден за спирането, въпреки че това беше здравословен проблем. На масата за посредничество екип от застрахователи се изправи срещу мен, така че току-що им написах чек за 650 000 долара“, обясни той.

Кортни Кокс: Матю Пери беше под голямо напрежение по време на „Приятели“

„Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“: Мемоарите на Матю Пери

Феновете на „Приятели“ се притесниха за Матю Пери

„Беше заснет в Далас и по същото време правех „Приятели“. Така че това удвои натоварването ми. И аз летях с частен самолет и пиех водка от бутилка за вода“, разказа още той за непрекъснатите пътувания от едната до другата снимачна площадка.

Междувременно Пери не скри, че заради пристрастяването си понякога пиел по 55 викодина на ден. Допълнително взимал метадон, ксанакс и поглъщал поне по литър водка.

Днес кинозвездата признава, че не пие от 18 месеца, но заради бурния живот, пълен с алкохол и опиати, се притеснява за здравето си, което е било застрашено на няколко пъти.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари