IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“: Мемоарите на Матю Пери

14 февруари 2022 08 30

Актьорът от „Приятели“ разкри кога да очакваме книгата му

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Матю Пери няма да скрие нищо от феновете в предстоящата си автобиография.

Актьорът, познат като забавния Чандлър от „Приятели“, сподели в социалните мрежи корицата, заглавието и премиерната дата на книгата си. На 1 ноември тази година по книжарниците ще можем да видим „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“, която ще разказва за най-успешните, но и най-мрачните моменти от живота на Пери.

Очаквайте да прочетете тайни от снимачната площадка на „Приятели“, повече детайли около личния живот на звездата, борбата му с различни зависимости, постъпването му в клиника и как е имало моменти, в които дори не помни цели епизоди на ситкома от 90-те години. Макар голяма част от тези факти вече да са известни на публиката, Пери иска да сподели своята страна от историята.

„Толкова много неща се изписаха за мен в миналото. Сметнах, че е добре хората да ги чуят от мен. Възходите бяха високи, а паденията – ниски. Но оживях, за да разкажа историята, дори в някои моменти това да изглеждаше като невъзможно. И всичко е тук“, казва Пери пред списание People. Актьорът шеговито се извини на феновете, че не е книжка с картинки.

Новината за създаването и пускането на мемоара беше обявена през октомври миналата година.

Канадският актьор, който започва да играе още като тийнейджър, получава няколко епизодични роли, преди да бъде избран като основен герой в сериала Sydney през 1990 година. Той е трябвало да влезе в ролята на по-малкия брат на героинята на Валери Бертинели. Но „Приятели“ е шоуто, което променя живота на Пери след премиерата си през 1994 година. Матю играе Чандлър в продължение на 10 години и става световна звезда заедно с останалите си приятели и колеги Кортни Кокс, Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Мат ЛеБланк и Дейвид Шуимър.

След края на „Приятели“ Пери продължава с изявите си на малкия екран. Той играе в The Odd Coupe от 2015 до 2017 година заедно с Томас Ленън, който пък получава малка роля в „Приятели“.

Миналата година Матю и останалите петима от сериала се събраха след 17 години за един специален епизод, излъчен по HBO. По това време те си спомниха за някои от най-забавните случки зад камера и какво е било чувството да играят в толкова популярна поредица. Относно добрите отношения, които все още съществуват между шестимата, Пери заяви, че това е „истинска магия“.

Книгата „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“ ще излезе на 1 ноември 2022 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари