IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Матю Пери за връзката си с Джулия Робъртс: Беше твърде много за мен

26 октомври 2022 10 50

Двамата излизат през 90-те години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Матю Пери споделя още тайни от личния си живот.

53-годишният актьор, който съвсем скоро ще пусне мемоара си „Приятели, любовници и много ужасни неща“, споделя, че все още не може да повярва как е успял да убеди Джулия Робъртс да излезе с него. В откъс от книгата, публикуван от The Times of London, Пери разказва история за актрисата, която се съгласява да се появи като гост-звезда в „Приятели“, след което двамата започват връзка.

Матю разказва, че през 1996 година заминават за Ню Мексико, за да посрещнат Нова година. По това време той се запознава и с родителите на Джулия и всеки смята, че отношенията им са доста сериозни. „Аз наистина я допуснах в живота си – буквално и преносно – след което връзката ни започна. Бяхме вече двойка преди да започнат снимките на епизода с нея“, пише Пери.

Двамата излизат в продължение на няколко месеца, след което Матю решава да прекрати отношенията, което шокира Робъртс. „Два месеца по-късно вече бях сам. Връзката с Джулия Робъртс беше твърде много за мен. Бях постоянно убеден, че ще ме зареже. Защо да не го направи? Не бях достатъчен. Никога няма да съм достатъчен. Бях повреден, смачкан, недостоен за обичане“, разкрива още екранният Чандлър.

Пише, че взима решение да прекрати връзката, защото не искал да изпитва болка, когато изгуби Джулия. „Скъсах с красивата и брилянтна Джулия Робъртс. Тя можеше и да си представя, че печели с един телевизионен пич, но този телевизионен пич сега я зарязваше. Не мога да ви опиша колко беше объркана“, се казва в книгата.

Пери продължава лека-полека да разкрива детайли от мемоара си, който излиза на 1 ноември. Пред People той споделя, че книгата му ще разказва не само за успешната му кариера, приятелството с колегите му от „Приятели“ и висотите на актьорството, но и за низините в живота му, злоупотребата с наркотици, опиати и алкохол, както и срещата му със смъртта.

По думите му, всичко започва с отрезвяването, защото, ако го изгубиш, губиш всичко. „Аз съм много благодарен човек. Благодарен съм, че съм жив, това е сигурно. И това ми дава възможност да правя всичко“, каза той пред People.

Феновете на „Приятели“ се притесниха за Матю Пери

Спомени от „Приятели“: Как Матю Пери е убедил Джулия Робъртс да участва в сериала

Матю има близка среща със смъртта преди години, когато дебелото му черво се пука. Това го вкарва в болница за пет месеца, като дълго време е бил поставен в изкуствена кома. Случаят се превръща в причина да обърне живота си на 180 градуса и да започне да се грижи повече за тялото, духа и ума си.

Номинираният за „Златен глобус“ също така благодари на Мат ЛеБланк, Дейвид Шуимър, Дженифър Анистън, Кортни Кокс и Лиса Кудроу за помощта в най-тъмните моменти от живота му. Признава, че е имало времена, в които е приемал по 55 викодина на ден и е тежал едва 53 килограма. „Те ме разбираха и бяха търпеливи“, казва Пери.

Въпреки че са били търпеливи с процеса към отрезвяването, колегите му от „Приятели“ не си мълчали за проблема на Матю. Той разкрива, че първият, който е дошъл при него, е била Дженифър Анистън. Казала му, че всеки знае за злоупотребите му с алкохола и е време да направи нещо по въпроса.

„Това е като при пингвините. Когато един пингвин е ранен и не може да ходи самостоятелно, другите го обграждат и го крепят, докато той не си стъпи на краката. Именно това направиха колегите ми за мен“, пише Пери.

В книгата си разкрива, че е похарчил близо 9 милиона долара за възстановяването си. Наскоро е отпразнувал 18 месеца без опиати, наркотици и алкохол, което посочва, че е бил в начален стадий на трезвеността си, когато беше излъчен специалният епизод на „Приятели“ през май 2021 година.

„Приятели, любовници и много ужасни неща“ излиза на книжния пазар на 1 ноември.

За още интересни новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари