IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейството на Матю Пери се увеличи

25 януари 2021 15 00

Звездата от „Приятели“ се похвали в Instagram

БГНЕС

Семейството на Матю Пери се увеличи. След годежа миналата година, по всичко личи, че актьорът от „Приятели“ е щастлив и готов за следващата крачка във връзката си. И ако се чудите дали той ще става татко, бързаме да уточним, че е осиновил първия си домашен любимец.

„Това сме аз и Алфред Дудъл Пери“, написа той в Instagram и сподели сладка снимка с кученцето, което той и приятелката му Моли Хъруиц са си избрали.

Подобно на своя герой Чандлър Бинг, той попита своите фенове кой е по-сладък, но помоли все пак да не му отговарят на въпроса.

51-годишният Матю показва как е обгърнал с ръце кученцето, което лежи спокойно на единия му крак.

„Чандлър не беше ли алергичен към кучета?“, попита шеговито фен на Пери. Други пък добавиха, че кученцето е много хубаво, но той е по-сладкият на снимката.

По-късно звездата показа как домашният му любимец похапва от чашата за кафе с логото на сериала, който му донесе най-голяма слава.

Матю Пери изпрати една чудесна година, обявявайки в края ѝ, че ще се жени. През ноември той разкри, че е предложил брак на 29-годишната си приятелка. А пред списание People той разкри, че тя е „най-великата жена на планетата“.

Актьорът, който преди години се бори със зависимостта си към болкоуспокоителни и алкохола, е с Моли Хъруиц от 2018 г. Освен неговата сватба, феновете му чакат с нетърпение и специалния сериал на „Приятели“, в който той ще участва.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари