IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Матю Пери: Дженифър Анистън ми помогна най-много за победата над зависимостта

24 октомври 2022 14 40

Актьорът изчисли, че е похарчил 9 милиона за възстановяването си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Матю Пери е готов да разкаже своята история.

В интервю с Даян Сойър актьорът от „Приятели“ говори повече за мемоара си „Приятели, любовници и много ужасни неща“, разкривайки кой от колегите му е помогнал по пътя към трезвеността. За почитателите на Пери не е тайна, че той залита в погрешна посока, злоупотребявайки с алкохол, наркотици и болкоуспокояващи, като в един момент дори започва да губи контрол над ситуацията и не помни цели сезони от „Приятели“.

Благодарение на близката връзка между шестимата главни актьори, Матю получава подкрепата, която му е нужна, за да започне своя път към възстановяването. Докато всеки от Мат ЛеБланк, Лиса Кудроу, Дейвид Шуимър, Кортни Кокс и Дженифър Анистън са допринесли по някакъв начин за спасяването на Пери, то един от тях е имал по-голяма заслуга от останалите. И актьорът разкрива за кого става въпрос.

По време на интервюто си, което ще се излъчи на 28 октомври, Даян Сойър посочва част от книгата на Пери, в която той говори за реакцията на колегите си към неговата зависимост. Водещата си спомня за момент, в който се разкрива, че именно Дженифър Анистън е била първата, която е хванала Пери на четири очи и започнала тежкия разговор за проблемите му.

„Дженифър е казала, че всички знаят за алкохола“, цитира Сойър, на което Матю отговаря, че това е бил доста страшен момент за него. Допълва, че Анистън е останала близо до него по време на цялата му борба със зависимостта и му е помогнала доста, за да достигне до успеха. „Тя беше тази, която най-много се посвети на мен. Много съм ѝ благодарен за това“, откровен е Пери.

В разговора се очаква да се дискутира още по темата за зависимостта, като екранният Чандлър Бинг разкрива, че е достигнал до момент, в който е приемал по 55 викодина на ден по навик. „Трябваше да се забавлявам в центъра на града, но бях в тъмна стая, срещайки се с дилъри и напълно сам“, спомня си той.

Спомени от „Приятели“: Как Матю Пери е убедил Джулия Робъртс да участва в сериала

Матю Пери създаде модна линия, вдъхновена от „Приятели“

Обяснява, че иска да сподели историята си сега, защото е важно за него да направи нещо, което може да помогне на хора в подобна ситуация. „Тайните те убиват. Тайните убиват хора като мен“, категоричен бе той.

В интервю за People Пери споделя повече за подкрепата на колегите си, разкривайки че всеки един от тях е бил търпелив и е разбирал напълно ситуацията. Описа връзката им като отношенията при пингвините, когато един от групата се разболее и другите го подкрепят, докато раненият не си стъпи здраво на краката.

„Мислех, че чрез забавление ще премина по-лесно през този период. Мислех, че „Приятели“ ще оправи всичко. Не се случи“, казва Пери. Допълва, че възстановяването и отрезвяването му е струвало 9 милиона долара.

„Приятели, любовници и много ужасни неща“ ще излезе на пазара на 1 ноември.

За да научавате още новини от света на културата, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари